Szkolenia

maklana

Szkolenia

Post autor: maklana »

witam! Organizuję szkolenie BHP dla naszych pracowników magazynu i chciałabym uwzględnić temat zabezpieczeń. barierki ochronne do magazynu są u nas zainstalowane, ale pracownicy nie do końca rozumieją ich znaczenie i często je ignorują. macie może pomysły jak skutecznie przekazać pracownikom ważność tych elementów bezpieczeństwa?

iskierka

Re: Szkolenia

Post autor: iskierka »

Dostałam propozycję pracy na basenie jako ratowniczka. Pytają o uprawnienia ratownika ale nie wiem dokładnie co to oznacza. Pytanie jakie konkretnie certyfikaty trzeba mieć żeby pracować legalnie? Bo nie chcę mieć problemów z kontrolą. Zastanawiam się też czy wystarczy podstawowy kurs czy potrzebne są jakieś dodatkowe uprawnienia. Może ktoś pracuje jako ratownik i wie co jest minimum wymagane? Szukam jasnej informacji jakie dokumenty muszę mieć. Chcę być pewna że spełniam wszystkie wymogi.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Szkolenia to świetna okazja do rozwoju zawodowego i zdobywania nowych doświadczeń. Rzetelne umiejętności managerskie zdobyte podczas takich kursów pozwalają lepiej zarządzać zespołem, podejmować decyzje i motywować pracowników. Regularne uczestnictwo w szkoleniach pomaga podnosić kompetencje, zwiększa pewność siebie i skuteczność w pracy, sprawniej zarządzać zespołem.

oppa

Post autor: oppa »

Jak widać wybór szkoleń jest bardzo duży ale to dobrze, każdy na pewno znajdzie coś interesującego dla siebie :) Jeśli chodzi o umiejętności managera to można je zyskać biorąc udział w kursach organizowanych przez Human Skills. Firma godna polecenia, w branży szkoleniowej działają już od wielu lat.

ODPOWIEDZ