Sprawdzony rzeczoznawca na Śląsku

Awatar użytkownika
Taheei45

Sprawdzony rzeczoznawca na Śląsku

Post autor: Taheei45 »

Zbierając wszystkie informacje potrzebne do wyceny nieruchomości coraz bardziej przekonuję się, że wybór rzeczoznawcy majątkowego to jeden z kluczowych elementów całego procesu i nie warto podejmować tej decyzji pochopnie. W moim przypadku operat będzie potrzebny do ważnych formalności, więc musi być przygotowany rzetelnie, zgodnie z obowiązującymi przepisami i bez żadnych niedociągnięć. Podczas poszukiwań trafiłem na https://visk.pl/ i zastanawiam się, czy ktoś z Was miał okazję współpracować z tym rzeczoznawcą. Na stronie wszystko wygląda profesjonalnie, ale zależy mi przede wszystkim na realnych doświadczeniach, bo to one najlepiej pokazują, jak wygląda współpraca. Interesuje mnie, czy wyceny są wykonywane dokładnie, czy dokumenty nie wymagają później żadnych poprawek i czy można liczyć na sprawny kontakt na każdym etapie. Ważna jest dla mnie również terminowość, bo wszystko musi się zgrać z innymi formalnościami. Jeśli ktoś może podzielić się swoją opinią albo polecić sprawdzonego rzeczoznawcę, który działa solidnie i bezproblemowo, będę bardzo wdzięczny za każdą wskazówkę.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

mind

Re: Sprawdzony rzeczoznawca na Śląsku

Post autor: mind »

Zaczęłam czytać o rynku nieruchomości i natrafiłam na temat o wywłaszczeniu nieruchomości. Nie zdawałam sobie sprawy, że właściciel może mieć ograniczone możliwości działania w pewnych sytuacjach. To dość mało omawiany temat przy zakupach. A jednak bardzo istotny. Ktoś wcześniej o tym słyszał?

ODPOWIEDZ