Własny biznes

iskierka

Re: Własny biznes

Post autor: iskierka »

U mnie w biurowcu postawili ostatnio coś, co nazywają owocomat. Muszę przyznać, że to genialna sprawa, bo zamiast kolejnego batonika można zgarnąć świeże jabłko czy gotową sałatkę owocową. Zastanawiam się tylko, jak oni rozwiązują kwestię codziennego uzupełniania towaru, żeby to faktycznie było świeże? Miał ktoś z Was takie urządzenie u siebie w firmie?

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Prowadząc działalność gospodarczą często nie doceniamy roli opakowań. A przecież to one są pierwszym kontaktem klienta z naszym produktem! Ciekawa jest oferta firmy Yanko - na https://yanko.com.pl/ można zobaczyć jak szeroką gamę oferują. Folię zadrukowaną, laminaty, różne typy woreczków... Podobno dbają też o aspekty ekologiczne, co dzisiaj jest bardzo istotne dla wizerunku każdej firmy.

iskierka

Zastanawiam się nad przejściem na etykiety rf w moim sklepie z artykułami papierniczymi. Do tej pory używaliśmy tylko klipsów, ale przy drobnych rzeczach są one zbyt nieporęczne. Ciekawa jestem, czy takie naklejki łatwo ukryć na produkcie i czy nie odklejają się same po jakimś czasie. Czy któraś z Was korzysta z takich etykiet i mogłaby napisać, czy faktycznie rzadziej zdarzają się pomyłki przy bramkach? Będę wdzięczna za pomoc!

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Zastanawiałam się ostatnio nad optymalizacją kosztów w firmie, szczególnie jeśli chodzi o sezonowe wahania zatrudnienia. Problem w tym, że czasem potrzebuję więcej rąk do pracy, a czasem mniej. Na stronie https://leasingteam.pl/ znalazłam sporo informacji o elastycznych formach zatrudnienia i outsourcingu. To może być dobre rozwiązanie dla firm z podobnymi problemami jak mój.

iskierka

Coraz więcej firm inwestuje dziś w stabilną infrastrukturę IT, bo sprawna komunikacja i bezpieczeństwo danych mają ogromne znaczenie w codziennej pracy. Ostatnio zainteresowały mnie urządzenia sieciowe dla firm, ponieważ od jakości takich rozwiązań często zależy niezawodność całego środowiska biznesowego. AV-IT oferuje różne technologie wspierające funkcjonowanie nowoczesnych przedsiębiorstw.

ODPOWIEDZ