Na temat zusu

Awatar użytkownika
Rascal222

Na temat zusu

Post autor: Rascal222 »

Tutaj banki24/com/pl/czy-zalegle-skladki-zus-ulegaja-przedawnieniu/ znalazłem mnóstwo przydatnych mi informacji. Dajcie znać, czy jest to Wam pomocne.
"Robienie czegoś jest pomyłką, nie robienie niczego jest wielką pomyłką."

Awatar użytkownika
mistrz-jedi

Re: Na temat zusu

Post autor: mistrz-jedi »

Niestety nic nie wiem na ten temat, ale mogę popytać znajomych.
Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Awatar użytkownika
moniss

Post autor: moniss »

Wszystkie rady są bardzo pomocne, na pewno z nich skorzystam.
Zarozumiałość zasiada do śniadania z obfitością, do obiadu z biedą, a do kolacji z nędzą.

Awatar użytkownika
ehotelarz

Post autor: ehotelarz »

Mój przyjaciel z tego korzystał, był zadowolony.
Trzeba dokonać wielu dobrych czynów aby zbudować dobrą reputację, ale wystarczy jeden zły aby ją stracić.

agrusz

Post autor: agrusz »

Nie warto liczyć na przedawnienie. Wszystko trzeba regulować na czas. W przeciwnym wypadku trzeba się liczyć z różnymi problemami. Tutaj bstok/pl/jak-splacic-zaleglosci-w-zus-i-us/ sobie można zerknąć i poczytać w jaki sposób nie tylko spłacić zaległości w ZSU, ale również w Urzędzie Skarbowym. Taka wiedza się przyda.

Iguana

Post autor: Iguana »

ale w czym to ma być pomocne?

Kazika

Post autor: Kazika »

A co z emeryturą? Czy liczycie na tą z ZUS-u, czy może sami postanowiliście zadbać o Waszą przyszłość? Moim zdaniem na pewno warto sobie założyć indywidualne konto zabezpieczenia emerytalnego, czyli ikze. Dzięki temu na pewno będzie można spać spokojniej ;)

ODPOWIEDZ