Studia

Bomka

Studia

Post autor: Bomka »

Sam wybór studiów to bardzo wazna decyzja i wydaje mi się, ze dotrze trzeba sie zastanowić zanim podejmiesz decyzje. Sama nawet przeglądałam teraz co jest bardziej opłacalne. Z tego co widziałam to ten kierunek wszop.edu/pl/studia-podyplo ... ,107,11202, jest fajny i przyszłosciowy.

iskierka

Re: Studia

Post autor: iskierka »

A mnie zainteresowały właśnie na stronie wszib.edu/pl/podyplomowe-kursy/podyplomowe/ w wszib studia podyplomowe. Z tego co zauważyłam mają tam naprawdę super kierunki do wyboru, także jest z czego wybierać. Znajdą się propozycje z: prawa i finansów, ochrony zdrowia, ale i też z informatyki.

Kazika

Post autor: Kazika »

Moim zdaniem same studia to jeszcze nie wszystko. Teraz na przykład bardzo pożądana jest znajomość języka angielskiego, zwłaszcza taka potwierdzona certyfikatem. Do egzaminu CPE, jak widać na stronie internetowej profi-lingua/pl/egzamin/cpe, może Was przygotować Szkoła Językowa ProfiLingua. Co Wy na to?

arkini

Post autor: arkini »

Jak mowa o studiach, to ja wam opowiem o Karolinie, mojej koleżance. Ona poszła na studia z zakresu chemii, bo chciała się nauczyć wytwarzania kosmetyków. Wiecie, niby wszystko okej, a potem wiecie, co się okazało? Że ona w sieci kurs chemii robi. Nie jest w stanie sobie poradzić na studiach, ale się nie przyzna, no bo to wstyd. Masakra, prawda?

agrusz

Post autor: agrusz »

Pomyślcie o naprawdę dobrych studiach, które zagwarantują wam dobrą pracę. Ważne jest bowiem to, aby dobrze rozejrzeć się na rynku i znaleźć rozwiązania dopasowane do konkretnych potrzeb. Tutaj ssw-sopot/pl/transport-i-logistyka/ sobie zerknijcie. Macie tam bowiem ciekawe studia z zakresu transportu i logistyki.

Domis3223

Post autor: Domis3223 »

Moja koleżanka właśnie skończyła studia, i będzie zaczynała swoją pracę zawodową, dlatego chciałam jej kupić jakiś fajny prezent z tej okazji. Pomyślałam o zestawie do pisania, typu pióro i długopis, będzie to przydatne, a jeśli znajdzie się tam grawer, to tez będzie fajną pamiątką. Bardzo ładne zestawy tego typu widziałam w sklepie internetowym twojepioro/pl/, i tam już wybrałam coś odpowiedniego dla niej.

maklana

Post autor: maklana »

Jeśli zastanawiacie sie nad wyborem kierunku to może warto rozważyć architekturę krajobrazu wseiz/pl/pl/uczelnia/wydzial-architektury/architektura-krajobrazu . Jest to bardzo ciekawy kierunek i do tego przyszłościowy. Po ukończeniu studiów można znaleźć zatrudnienie w wielu instytucjach lub rozpocząć własną działalność

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Tanie i dobre studia zdecydowanie zrobicie tutaj https://wwszip.pl/oferta-studiow-podyplomowych/ . Sam miałem okazję tam studiować i jak najbardziej jest to uczelnia godna polecenia. Poza tym w swojej ofercie mają studia online - dlatego jest to świetna opcja dla osób, które nie mają zbyt dużo wolnego czasu. Zdecydowanie polecam zapoznać się z ich atrakcyjną ofertą.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

rezo

Post autor: rezo »

Jeśli szukacie podręczników do szkół odnośnie języka polskiego o polecam tę stronę taniaksiazka/pl/repetytorium-maturzysty-2021-jezyk-polski-poziom-podstawowy-i-rozszerzony-agnieszka-sabak-p-522370.html . Jak przygotowywałam się do matury to książki z tej strony pomogły mi zaliczyć ją bez większych problemów i nie martwiłam się tak o to czy zdam. Czułam że byłam dobrze przygotowana

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jestem przekonana, że AEH w Warszawie to jedyny słuszny wybór. Mają dobre zaplecze pedagogiczne, nowocześnie urządzone sale - to zapewni Ci najlepsze przygotowanie do przyszłego zawodu.

ODPOWIEDZ