Medycyna estetyczna

bulba

Re: Medycyna estetyczna

Post autor: bulba »

uwazam, ze medycyna estetyczna jest jak najbardziej po to, zeby z niej skorzystac, wiadomo- z umiarem :) sama jakis czas temu powiekszalam sobie piersi w Dermed w Katowicach, ciesze sie ze to zrobilam, bo pozbylam sie kompleksu a moja samoocena znacznie dzieki temu wzrosła

agrusz

Post autor: agrusz »

Jeśli nie podoba wam się wasza broda, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj mediderm/com/pl/oferta/medycyna-estetyczna/zabiegi-na-twarz/korekta-brody . W tym gabinecie można dokonać jej korekty. Mają tam również wiele innych ciekawych zabiegów dopasowanych do konkretnych potrzeb. Rozejrzyjcie się koniecznie na ich stronie. Propozycji jest naprawdę wiele.

bulba88

Post autor: bulba88 »

Ja mialam okazje byc na takich zabiegach z modelowania sylwetki w bienkowscyclinic/pl/zabiegi/modelowanie-sylwetki/ i przyznam wam, ze jestem nimi zachwycona. Kilka centymetrow mniej w obwodach a skora duzo jedrniejsza i przyjemniejsza w dotyku :)

bartosz44

Post autor: bartosz44 »

Jeśli chcecie skorzystać z zabiegów medycyny estetycznej, to na pewno warto sobie zerknąć tutaj febumed/pl/ . Macie tam bowiem namiar na gabinet, w którym jest ciekawa oferta różnych zabiegów. Myślę, że warto przede wszystkim stawiać na sprawdzone rozwiązania, aby odmienić swój wygląd i przede wszystkim pozbyć się różnych defektów.

mind

Post autor: mind »

Ogólnie każdy ma prawo decydować o tym, co chce ze sobą robić i to jest baardzo indywidualna kwestia, ale my powinniśmy także przemyśleć to, GDZIE pójdziemy na takie zabiegi. I w tym pomoże właśnie taka dyskusja. Bo ja wam powiem, że to madamekatrina/pl/ miejsce ma dużo dobrych opinii. A wy co mi polecicie?

Mika

Post autor: Mika »

Medycyna estetyczna jest dostępna niemalże w każdym salonie piękności, jednak ja uważam, że zwyczajny kurs nie jest wystarczającym doświadczeniem by przeprowadzać różne zabiegi. Od kilku lat jestem klientką SkinClinic, jest to nowoczesna klinika medycyny estetycznej w Warszawie. Tam przynajmniej mam pewność, że jestem w dobrych rękach.

oppa

Post autor: oppa »

Ja to jestem wdzięczna na maksa osobie, która wymyśliła medycynę estetyczną :) super, ze można zmienić coś w swoim wyglądzie, pozbyć się kompleksów itd i to bez ingerencji chirurga :) Ja jestem zachwycona efektem powiększania ust w Magicznej Klinice. Zabieg przeprowadzony przez doświadczonego lekarza, efekt super się utrzymuje.

arkini

Post autor: arkini »

Dziś medycyna estetyczna pomaga na wiele problemów skórnych, tkankowych, czy ogólnie cielesnych. Na pewno taki zabieg schwarzy klinikazakrzewscy/pl/oferta/kosmetologia/schwarzy pomaga nam w walce z nadbagażem w postaci kilogramów. Wiem, że nie jest łatwo czegoś poszukać, ale w klinice Zakrzewskich na pewno możecie mieć taki zabieg wykonany.

grazka

Post autor: grazka »

Cześć! Słyszeliście o SkinClinic? Chciałam wykonać drobne zabiegi niwelujące zmarszczki i koleżanka poleciła mi właśnie tę klinikę. Czytałam o niej sporo dobrego więc postanowiłam spróbować i wiecie co? Jest rewelacyjna! Cudowne podejście personelu, sprzęt najwyższej jakości i bezbolesne wykonanie zabiegów. Efekty są wow.

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Potrzebuje jakiś przedsiębiorca mebli kosmetycznych do swojego salonu? Jeżeli tak to polecam zajrzeć tutaj https://mimari.com.pl/pl/c/Meble-Kosmetyczne/22 . Możecie znaleźć tam świetne, solidne meble za niewielkie pieniądze. Ja skorzystałbym właśnie z czegoś takiego bo jak dla mnie wygląda to bezkonkurencyjnie.
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

ODPOWIEDZ