Jak zdobyć dobrą pracę

Mirachu

Jak zdobyć dobrą pracę

Post autor: Mirachu »

Mam już swoje doświadczenie i nie małe doświadczenie, szukam lepszej pracy. Widzę, że nie wystarczy wysyłać CV na pęczki. Co by tu...

Kulka

Re: Jak zdobyć dobrą pracę

Post autor: Kulka »

Jak masz już czym się pochwalić i szukasz lepszej pracy, to załóż konto na branżowym portalu personalnym. Opisz dokładnie swoje doświadczenie i swoje oczekiwania. Załóż własną ekspercką stronę, niech świat zobaczy poważnego menedżera, specjalistę czy co tam chcesz pokazać. Ważne, żebyś do tego zamieścił profesjonalny portret biznesowy, aby już na pierwszy rzut oka widać było, że jesteś ktoś w swojej dziedzinie. Dobrze wyjaśnia to artykuł inowroclaw.info/pl/artykul/portret-wizerunkowy-w/1116623

Kazika

Post autor: Kazika »

Na pewno warto zadbać o swoje kwalifikacje. Teraz w cenie jest znajomość języków obcych i to nie tylko języka angielskiego. Ja na przykład ostatnio zapisałam się na kurs języka japońskiego, którego ofertę znalazłam na stronie internetowej profi-lingua/pl/kursy-jezykowe/japonski/online. Muszę przyznać, że język ten wcale nie jest tak trudny, jak się spodziewałam ;)

makatka

Post autor: makatka »

Żeby zdobyć dobrą pracę,trzeba zainwestować głównie w siebie samego,trzeba zdobywać wiedzę,ciągle się dokształcać,szkolić i starać się być jak najlepszym w swoim fachu.Teraz liczy się wiedza,najlepiej zdobyta na dobrej i cenionej uczelni,takiej jak WSHiB
Uczelnia oferuje swoim studentom dobre warunki nauki,doświadczona kadrę i wsparcie dla najsłabszych,czyli stypendia dla osób niepełnosprawnych wszib.edu/pl/o-uczelni/stypendia/stypendia-dla-niepelnosprawnych/
To dobre miejsce,na poszerzanie wiedzy.

mind

Post autor: mind »

Na pewno kluczowe jest napisanie dobrego CV. Po tym, jak ono wygląda, możecie na przykład poszukać odpowiedniego pracownika. Myślę, że warto się w tym wywiedzieć. Jako pracownik i pracodawca, bo obie opcje muszą mieć w tym rozeznanie. Tu portal.forumpraca/pl/praca-w-polsce/jak-napisac-cv-bez-doswiadczenia/ w takim razie gotowy poradnik.

Bomka

Post autor: Bomka »

Moim zdaniem trzeba stale podnosić swoje kwalifikacje, dlatego warto zainwestować w takie kursy jak ten coffee-support/com/kurs-baristy/. Jeżeli tylko masz dodatkowe wykształcenie to zdecydowanie łatwiej jest dostać dobrą prace.

maklana

Post autor: maklana »

Trzeba szukać tej pracy w odpowiednich miejscach. Na pewno warto popytać znajomych, ale też trzeba przeglądać portale z ogłoszeniami. W przypadku gdyby interesowała cie praca w zawodzie medycznym to ten serwis medbra.in/ ma najwięcej ofert

Reatka

Post autor: Reatka »

Najlepiej podpytać się osób, które już szukały pracy. Wiem, ze tak łatwiej znaleźć jakieś pewniejsze zatrudnienie. U nas w Firmie pracuje dużo osób z Ukrainy, Białorusi i Mołdawii. Pełną obsadę zapewnia nam agencja pośrednictwa Profit Group. Działają w pełni profesjonalnie.

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

Dobrym wyjściem będzie szukanie pracy poprzez agencje pośrednictwa pracy. Jeżeli poszukujesz wyjazdu do Belgii lub Holandii, to śmiało można polecić PrismaWorx :)
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Felka

Post autor: Felka »

Żeby znaleźć dobrą pracę, trzeba najpierw zdobyć doświadczenie. Dlatego na początku swojej kariery słusznym rozwiązaniem jest praca tymczasowa. W ten sposób można zarobić pieniądze na życie, a dodatkowo zdobyć doświadczenie. Młodzi ludzie chętnie korzystają z takich opcji, zwłaszcza w czasie pandemii. Wiele ofert znajdziecie na stronie dekrapraca/pl/dla-pracownikow/praca-tymczasowa .

ODPOWIEDZ