fartuch kelnerski - odzież gastronomiczna
fartuch kelnerski - odzież gastronomiczna
Cześć, polecicie mi producenta odzieży gastronomicznej który ma w ofercie fartuchy kelnerskie z możliwością naniesienia haftu z logo?
Re: fartuch kelnerski - odzież gastronomiczna
To chyba nie jest tak trudno znaleźć?
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że w Hert hert/pl/cukiernictwo/smazenie-w-glebokim-tluszczu.html coś takiego znajdziesz. Ja chcę zostać cukiernikiem, dlatego też takie, a nie inne spojrzenie mam na to. Będę próbowała z pączkami, potem z drożdżówkami, ciastami, a na końcu pójdę w torty. Oby mi się wszystkie założenia udały.
Jeśli prowadzicie własny lokal gastronomiczny i szukacie różnych ciekawostek związanych z gastronomią, to polecam zajrzeć na bloga talireprogastronomii.cz/. Znajdziecie tam naprawdę całkiem sporo wartościowych artykułów, które mogą Was zainspirować i podsunąć Wam jakieś fajne pomysły dotyczące Waszego biznesu
Jestem przekonana, że Was to zaciekawi 

A sklepie bhp-gabi/pl patrzyłeś? Z tego co się orientuję to mają szeroki wybór odzieży gastronomicznej. Jest także możliwość nadruku na niektórych elementach. Popatrz - fartuchy znajdziesz dokładnie tutaj bhp-gabi.pl/k944,odziez-robocza-odziez-dla-gastronomii-fartuchy.html . Fartuchy estetyczne, wysokiej jakości, od cenionych producentów. Zdecydowanie jest w czym wybierać.