Pożyczka bez umowy o pracę?

rollo

Pożyczka bez umowy o pracę?

Post autor: rollo »

Da się wziąć taką pożyczkę? Podejrzewam że w banku nie dostanę kredytu w tej sytuacji

bulba88

Re: Pożyczka bez umowy o pracę?

Post autor: bulba88 »

Zajrzyj sobie na stronę saverium/pl/ , tam się dowiesz na jakich zasadach możesz dostać taką pożyczkę, a możesz ją dostać nawet wtedy kiedy pobierasz rentę, emeryturę, zapomogi, 500 plus czy innego rodzaju świadczenia, które nie zostaną zaakceptowane przez bank przy weryfikacji Twojej zdolności kredytowej.

kalka

Post autor: kalka »

Ja aktualnie nie mam umowy o pracę, a zlecenia i naprawdę daję radę z pożyczkami. Co prawda staram się je spłacić i nie wiem do końca, co jeszcze przyjdzie mi kupić, ale na pewno nową będę niedługo zaciągać. Nie mam szans na coś takiego kredytgorzow/pl/kredyty-konsolidacyjne-gorzow/ , bo dochody bez umowy o pracę. A może pośrednik jednak mi coś znajdzie...

Alladyna

Post autor: Alladyna »

W dzisiejszych czasach rynek pożyczek jest bardzo duży.Istnieje wiele rodzajów pożyczek i form,ale zawsze jest to proces o wiele szybszy niż ten w bakach.Wystarczy zajrzeć na fora pożyczkowe w poszczególnych miastach by zorientować się jak wiele ludzi z takiej opcji korzysta.Poszukując pożyczki w Poznaniu,warto zajrzeć tutaj

arkini

Post autor: arkini »

Ja właśnie też uważam, że warto zapytać pośrednika, ale polecałabym bardziej silesiafinanse/pl/ekspert-finansowy-jaworzno . Akurat ich mam najbliżej i wydaje mi się, że nie zrobię błędu pisząc Wam o nich. Co prawda nie wiem, jak wy blisko do nich macie, ale jeśli coś jest potrzebne, to myślę, że oni coś poradzą.

Mirachu

Post autor: Mirachu »

Ja bym nie kombinowała z pożyczkami nie mając realnego dochodu. Łatwo wydasz kasę z a czego spłacisz? Co będzie gdy nie znajdziesz pracy? Lepiej zanieś do Lombard Warszawa jakieś odziedziczone złote łyżeczki czy biżuterię i dostaniesz konkretną kasę bez konieczności ryzykowania. W Lombard Warszawa możesz liczyć na rzetelną wycenę.

maklana

Post autor: maklana »

Może być z tym problem, aczkolwiek to trzeba jeszcze dobrze sprawdzić. Także można wziąć pod uwagę wzięcie karty kredytowej, może to rozwiązanie akurat będzie najlepsze . Poczytajcie sobie o tym na axi-card/pl/blog/karta-kredytowa/chwilówka-czy-karta-kredytowa--co-wybrać - tutaj można znaleźć porównanie obu produktów finansowych

rezo

Post autor: rezo »

Bez umowy o pracę ale z dochodem? To nie ma żadnego problemu. Koleżanka pracuje zdalnie jako copywriter i ma UoD i bez problemu pożyczka z taktofinanse/pl/ jest dla niej dostępna. Grunt by mieć dochód, bo w koncu trzeba będzie jakoś tę pożyczkę spłacać :)

mind

Post autor: mind »

W sumie z tym to może być różnie. Ja sama nie mam pojęcia, co powinnam zrobić, żeby wszystko miało sens. I na razie wydaje mi się, że nie będę kombinować, tylko zastosuję się do tych clskredyt/pl/dlaczego-warto-korzystac-z-uslug-eksperta-finansowego/ porad. Moim zdaniem to sensowne i właściwe działanie tak naprawdę.

Doris

Post autor: Doris »

Pewnie, że jest taka możliwość. Teraz nie każda umowa jest umową o pracę więc i sektor pożyczek został dostosowany do potrzeb osób pracujących w ten sposób. Wygodnie i szybko, przy minimum formalności, można wziąć na przykład pożyczkę prywatną. Poczytajcie tutaj wygodnepozyczki/pl/pozyczka-prywatna . Prywatne pożyczki często nie wymagają sprawdzeń w BIK i KRD, a to duże ułatwienie.

ODPOWIEDZ