Jak osłonić taras przed słońcem?

agrusz

Jak osłonić taras przed słońcem?

Post autor: agrusz »

Jak osłonić taras przed słońcem? Czy takie twojamarkiza/pl markizy dadzą radę? Od 2 lat mieszkamy w nowym domu i ciągle latem pojawia się problem z nagrzewaniem się tarasu. Nie można przez to z niego korzystać. Szukamy więc sposobu na to, aby pozbyć się problemu.

Awatar użytkownika
Rascal222

Re: Jak osłonić taras przed słońcem?

Post autor: Rascal222 »

Raczej nie jestem Ci w stanie pomóc. Może ktoś inny się tutaj wypowie.
"Robienie czegoś jest pomyłką, nie robienie niczego jest wielką pomyłką."

Awatar użytkownika
Nath

Post autor: Nath »

Kompletnie się na tym nie znam. Może ktoś inny się wypowie?
Śmiech działa terapeutycznie na bardzo głębokim poziomie. Porusza cały organizm, zmienia stan ciała i umysłu.

Awatar użytkownika
CheryleOli

Post autor: CheryleOli »

Nie korzystam z tego typu usług. Chociaż innym może się to przydać.
[...] przebaczać wcale nie znaczy godzić się na wszystko.

niebo

Post autor: niebo »

Bardzo fajne rozwiązanie szczególnie na tak upalne dni jak mamy tego lata. Ale także warto pamiętać że markiza nie wszędzie nas przed słońcem ochroni i warto także zaopatrzyć się w markowe okulary przeciwsłoneczne , które znajdziesz na eyewear24.net/ mają w nich świetny wybór nie tylko w markach ale i w modelach. Zapewnią ochronę twoim oczom ale i wzbogacą twój wygląd.

lasek

Post autor: lasek »

I to jest bardzo dobre pytanie. Bo jednak jak decydujemy się na taras to chcemy być także osłonięci przed słońcem. Wiem, że jest wiele bardzo różnych możliwości ale nam zależy na takim jednym ale konkretnym zadaszeniu. Więc szukaliśmy jakiegoś rozwiązania w necie. I tak też trafiliśmy na ich ofertę woodgroup/pl/ Dzięki temu będziemy mieć bardzo dobrze zadaszony taras

Kazika

Post autor: Kazika »

A skoro już o tarasach mowa, to co Waszym zdaniem najlepiej położyć na podłogę na tarasie? Czy deska kompozytowa, taka jak na stronie internetowej fabrykatarasow/pl/, będzie według Was dobrym rozwiązaniem? Jak sądzicie?

mind

Post autor: mind »

Pergola jest dobrym wyjściem. Takie zadaszenie tarasu gardenspace/pl/zadaszenie-tarasu nie dość, że ładnie wygląda, to jest jeszcze nowoczesne i unikatowe. Ja osobiście też bym się na to zdecydowała, gdybym nie mieszkała w bloku. To, co najwyżej, mogę sobie markizę nad balkon dać, to będzie wszystko. Może czas właśnie pomyśleć o własnym D, nie wiem.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja u mnie na tarasie poradziłam sobie ze słońcem instalując tam zadaszenie, tutaj gardenspace/pl/pergola-tarasowa zamawiałam je, warto bo jakość dobra za dobre pieniądze. Wam też polecam taką konstrukcję bo jednak to praktyczne rozwiązanie.

Mirachu

Post autor: Mirachu »

Jeśli taras nie jest pod dachem, to potrzebna będzie rozwijana markiza do osłonięcia od góry. Gdy taras jest zadaszony, to potrzeba osłonić nasłonecznioną część tarasu. Właśnie tak jest u mnie w domu. Co roku wysiewam z dobrych nasion ze sklepu Legutko Wilec. To ciekawa roślina wspinająca się po przygotowanych sznurkach, która kwitnie na kolorowo kwiatami w kształcie dzwonka.esklep.legutko/com/pl/domowy-ogrod/2336-wilec-powoj-pnacy-early-call.html

ODPOWIEDZ