Rolety materiałowe

Awatar użytkownika
Taheei45

Rolety materiałowe

Post autor: Taheei45 »

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem nowych rolet materiałowych. Polecicie może jakiegoś konkretnego producenta, który je oferuje? Sporo dobrego słyszałem od znajomych o https://anwis.pl/pl/rolety-materialowe-i-dzien-noc . Co o nich sądzicie? Mieliście styczność z ich produktami? Czekam na wasze opinie, dzięki za pomoc!
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

rezo

Re: Rolety materiałowe

Post autor: rezo »

Wydaje mi się, że teraz nawet bardziej popularne stają się takie żaluzje bambusowe roltis/pl/zaluzje-drewniane-i-bambusowe i muszę przyznać, że naprawdę dobrze wyglądają we wnętrzach. A wy co sądzicie na ich temat?

fifi15

Post autor: fifi15 »

A może zamiast rolet materiałowych postawisz na żaluzje lub rolety nakładane czy adaptacyjne a to masz w ofercie tego producenta drutex/pl/ Działa on na rynku od wielu lat i ma świetne produkty z zakresu stolarki jak okna czy drzwi a nawet systemy tarasowe. Pomyśl czy nie lepiej będzie postawić na takie rozwiązanie.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

W ogóle rolety to bardzo fajna rzecz, po prostu my Polacy bardzo lubimy i cenimy sobie prywatność dlatego zakładamy - dawniej tylko firany i zasłony a obecnie są to różne rodzaje rolet wewnętrznych lub zewnętrznych. W zasadzie w sklepach wnętrzarskich i związanych ze sprawami budowlanymi można dostać wszystko. W tej kwestii bardzo cenię sobie Centrum handlowe w Poznaniu - Franowo.Tam na prawdę jest bardzo duży wybór, i co ważne jest z kim porozmawiać , słowem mamy dobre doradztwo.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

No skoro jesteśmy w temacie rolet, to ja jak najbardziej muszę zapytać Was o okna. Jakie macie, jakie polecacie? Wiem, że są przeróżne opinie i każdy w inny sposób do tematu podchodzi. Ale jeśli chodzi o konkretny wybór okien, to na pewno firma Drutex. Wydaje mi się, że ich okna będą odpowiednią propozycją.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Co powiecie na rolety plisowane - https://anles.pl/? Moim skromnym zdaniem to idealne rozwiązanie bo z jednej strony zapewnia wam prywatność, o co chodzi przecież w roletach a z drugiej strony jednak przepuszcza trochę światła dziennego. Jeśli mam wybierać to to rozwiązanie odpowiada mi najbardziej.

novka

Post autor: novka »

Jeśli szukasz sposobu na udekorowanie swoich okien, warto zwrócić uwagę na firany Środa Wielkopolska. W końcu, okna są ważnym elementem wystroju wnętrza, więc warto poświęcić trochę czasu i uwagi na wybór odpowiednich dekoracji. A opcją do rozważenia jest wykonanie firan i zasłon na wymiar, aby idealnie dopasować je do swojego wnętrza.

ODPOWIEDZ