Reklama produktów

Mika

Reklama produktów

Post autor: Mika »

Cześć, jaką reklamę najbardziej polecacie do reklamowania produktów? Niedawno trafiłam na ofertę firmy Exposite, która tworzy materiały POS. Chyba zlecę im wykonanie ścianek oraz standów i banerów, dzięki którym mój towar będzie wyróżniony w sklepach. Macie jeszcze jakieś inne pomysły?

Awatar użytkownika
Riera58

Re: Reklama produktów

Post autor: Riera58 »

Może warto będzie reklamować swoje produkty poprzez email? Z takiej formy reklamy korzysta się od dawna - i nic dziwnego, gdyż jest to tanie i skutecznie reklamowanie swojej firmy. Jak nie macie innych pomysłów to warto zajrzeć tutaj https://freshmail.pl/ . Za niewielkie pieniądze otrzymacie tam intuicyjne i proste w obsłudze narzędzia do tego typu reklamowania. Zachęcam wypróbować to.
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.

rezo

Post autor: rezo »

Teraz sprzedawcy internetowi przeżywają renesans i w sumie nie ma co się dziwić w dobie niemożności swobodnego przemieszczania się. Przez to też rośnie zapotrzebowanie na reklamę, coraz więcej firm sięga po marketing szeptany (omówiony na i-content/pl/ ) , gdyż potrzebuje spopularyzować swoją markę i dotrzeć do najszerszego grona potencjalnych klientów

akacja56

Post autor: akacja56 »

Reklama produktów najlepsza na pewno będzie po przez ulotki. Najlepiej rozdanie pod adresy lub na ulicy. Widziałam, że firma post-serwis/pl/zasieg/swietokrzyskie/ zajmuje się dystrybucją i drukiem. Oferta bardzo bogata 2 w1 tak naprawdę. Warto o takim czymś właśnie pomyśleć.

ineza

Post autor: ineza »

Mysle,ze kompleksowe dzialania agencji marketingowej przyniosa lepsze efekty :) polecam kontakt z agencja nicecity/pl/ bardzo solidnie dzialaja, maja sporo kreatywnych pomyslow, dzieki czemu ich dzialania sa szybko odczuwalne we wzroscie zyskow :)

bulba

Post autor: bulba »

osobiscie uwazam, ze warto skorzystac z pomocy profesjonalnej agencji marketingowej :) oni przygotuja strategie i podejma odpowiednie dzialania, beda wiedzieli jakich narzedzi marketingowych maja uzyc. u nas w Czestochowie jest fajna firma specjalizujaca sie w reklamie marketingczestochowa/pl/ zerknij sobie

iskierka

Post autor: iskierka »

Świetnie. Każda metoda promowania swojej firmy jest dobra. Nie można nawet tutaj pominąć takich kwestii, jak wizytówki. To, już jest klasy, jak chodzi o lokalną reklamę. Z tego co zauważyłam firma Intro Graf intro-graf/pl/projekty-graficzne/wizytowki/oferuje nowoczesne wizytówki dla klientów z Oławy. Oni zadbają o każdy detal tak, aby ładnie się one prezentowały.

Bomka

Post autor: Bomka »

Prowadząc własny biznes trzeba też pomyśleć o tym by zadbać o zastrzeżenie znaku towarowego. Z tego co czytałam, to tutaj znakitowarowe/com/pl/ można to zrobić w bardzo prosty sposób. Wiesz, wtedy masz pewność,że nikt nie podbierze Ci marki.

arkini

Post autor: arkini »

Same produkty można reklamować w postaci wspomnianych wystawek, a cały biznes z gadżetami. Ale nie byle jakimi, tylko takimi artigraf/pl/oferta/artykuly-higieniczne . One są zdecydowanie dobre i można powiedzieć, że sporo osób się na nie właśnie kusi. W końcu do ich użytkowania zmusza nas sytuacja w kraju i na świecie.

ineza

Post autor: ineza »

A nie wydaje się wam, że teraz ogólnie najlepsze są działania w Internecie? Pod każdym względem i w każdej branży w zasadzie. My zleciliśmy zaplanowanie kompleksowej strategii firmie Virtual People i jestem pod wrażeniem ich dzialań

ODPOWIEDZ