Cześć wszystkim!
W zeszłym tygodniu w przerwie pracy mieliśmy dyskusję na temat mycia komory silnika samochodu. Mi się wydawało się to trochę bezsensowne, ale padło kilka dosyć dobrych argumentów za tym, żeby to jednak robić. I teraz mam rozkminy na ten temat. Jak to jest z tym u Was? Chcę zapytać szerszej publiczności i poznać inne punkty widzenia na ten temat.
Czyszczenie komory silnika
Czyszczenie komory silnika
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Czyszczenie komory silnika
Dla mnie to nie ma kompletnie sensu, ale mogę się mylić patrząc na liczbę artykułów w internecie. Dużo osób zachwala tam takie podejście i nawet są specjalne środki do tego. Teraz jestem ciekawy ile osób tak robi..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los
Siema!
Ja jak jadę na spa dla samochodów to zawsze robią mi czyszczenie komory silnika. Niby dobrze i zdrowo jest go czasami przeczyścić. Dzięki temu ma dłuższy okres używalności i wolniej się niszczy. Polecam podjechać do takiego spa to się przekonasz jakie zabiegi wykonują.
Pozdrawiam
Ja jak jadę na spa dla samochodów to zawsze robią mi czyszczenie komory silnika. Niby dobrze i zdrowo jest go czasami przeczyścić. Dzięki temu ma dłuższy okres używalności i wolniej się niszczy. Polecam podjechać do takiego spa to się przekonasz jakie zabiegi wykonują.
Pozdrawiam
historię piszą bez wątpienia ci, co przeżyli, ale legendę - która zawsze okazuje się najważniejsza - piszą, choć nie na papierze, ci, co umieli umrzeć
Dla mnie mycie silnika jest bardzo ważne! Otóż przy czystym silniku jesteś szybciej zauważyć usterkę, niż jak auto już stanie bez możliwości uruchomienia. Mycie silnika wydłuża też jego żywotność i co za tym wszystkim idzie, zwiększa wartość samochodu, gdy próbujesz go odsprzedać. Ważne jest jednak by robić to umiejętne i odpowiednimi środkami. W tym artykule znajdziecie wszystkie potrzebne informacje, aby nic nie uszkodzić: https://cargeek.pl/pl/blog/jak-wyczysci ... 12387.html.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Walka ciała z duchem to jedna z największych tragedii naszego życia.