Weekendowe wypady

Bomka

Weekendowe wypady

Post autor: Bomka »

Teraz gdy jeszcze mamy możliwość wyjazdów, to chciałabym się dowiedzieć gdzie wybieracie się na weekendy. Bo mi udało się znaleźć taki nocleg willazagorze/pl/pl/hotel-okolice-Warszawy---Sulejowek-noclegi-pod-Warszawa.html pod Warszawą i chyba wybierzemy się tam jeszcze w tym miesiącu.

iskierka

Re: Weekendowe wypady

Post autor: iskierka »

No i świetnie... Ja właśnie planuje na kilka dni wybrać się do Wrocławia. Mam tam parę rzeczy do załatwienia i poza tym chce troszkę pozwiedzać sobie to historyczne miasto, bo jakoś nigdy nie miałam okazji. Znalazłam w sieci Jasek Premium Hotel hoteljasek/com/pl/pokoje/ , który ma bardzo przytulne, czyste pokoje i to w atrakcyjnej cenie. Planuje skorzystać z ich oferty. Myślę, że warto.

migotka

Post autor: migotka »

Koniecznie musimy wybrać się w weekend do Pensjonatu w Borach Tucholskich Przystanek Tleń chociażby ze względu na wyśmienitą kuchnię przystanektlen/pl/site/6/restauracja.html . Jak mi siostra zaczęła opowiadać o komfortowych warunkach i przebogatym i smakowitym ich menu, to jeszcze teraz na samą myśl się robie głodna :)

arkini

Post autor: arkini »

Oj, sama marzę o tym, żeby gdzieś pojechać, ale to nie jest takie znowu proste. Ostatnio mamy na to brak pozwolenia od rządu, a to niestety nie jest do przeskoczenia. Ale dzięki temu mamy czas wybierać miejsca, gdzie pojedziemy w przyszłości. I tak ja wybiorę się do Krakowa, a po pizzę tu pizzatopia/com/ . Podobno wykonuje się ją pod kogoś gusty.

Alladyna

Post autor: Alladyna »

Obecnie,mamy zimę z prawdziwego zdarzenia,warto więc na weekend wyjechać w góry,jednak warto pamiętać by wziąć ze sobą ciepłe ubrania i z pewnością przyda się bielizna termoaktywna męska jak i damska.Góry mają specyficzny klimat,nigdy nie wiadomo,kiedy pogoda się zmieni,kiedy nas zaskoczy,kiedy będziemy potrzebować cieplejszych ubrań.Góry to miejsce fantastyczne,wyjątkowe,ale też niebezpieczne i warto wybierając się w nie,o tym pamiętać.

mind

Post autor: mind »

Wcale dużo nie trzeba, żeby wypoczywać, ale o tym to przeczytacie tutaj e-turysta/pl/tanie-noclegi-kwatery-pokoje-goscinne-na-doby-wroclaw-144833.html. Taki wynajem na dobry jest również bardzo wygodny, bo można np.: się przespać po podróży, albo tylko jechać i wykąpać, jeśli od dawna jeździmy. Zawsze to mniejsze koszty, niż przy całej dobie.

Kazika

Post autor: Kazika »

Ja już się nie mogę doczekać, kiedy zrobi się ciepło i pojedziemy z mężem na weekendowy wypad na ryby nad jezioro. Póki co przygotowuję się powoli do nowego sezonu, zrobiłam już małe zakupy w sklepie internetowym corona-fishing/pl/Katalog,produktow/Odziez_wedkarska_i_akcesoria/17. A Wy jakie możecie polecić internetowe sklepy wędkarskie?

agrusz

Post autor: agrusz »

Jeśli zamierzacie wybrać się nad morze, to na pewno warto nocować w apartamencie. Raczej hotele trzeba omijać z daleka, bo jest tam mnóstwo różnych osób i moim zdaniem nie można tam czuć się bezpiecznie. Tutaj blueapart/pl/apartamenty/wladyslawowo warto sobie zerknąć. Macie tam wiele ciekawych i praktycznych propozycji. Na pewno uda wam się wybrać coś ciekawego.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Na weekendowe wypady polecam wziąc ze sobą jakąś dobrą książke. Ja na przykład wyjeżdzam w ten weekend i chce przeczytac taniaksiazka/pl/jak-kochac-swoje-dziecko-i-wyznaczac-mu-granice-barbara-c-unell-p-1515910.html ksiązka wydaje się bardzo ciekawa, więc myślę że weekend to ja będę miec bardzo udany.

maklana

Post autor: maklana »

Jak na moje to lepiej wyjechać na dłużej by się nacieszyć nowym miejscem :) Jeśli chodzi o wielodniowe wycieczki dla osób niepełnosprawnych to na urlopbezgranic/pl/wycieczki-dla-osob-niepelnosprawnych/ warto sobie sprawdzać propozycje wyjazdowe, oferowane są dobre ceny i odpowiednia opieka

ODPOWIEDZ