Dbanie o domowego zwierzaka

Bomka

Dbanie o domowego zwierzaka

Post autor: Bomka »

Musicie też pamiętać, że o każdego zwierzaka, trzeba odpowiednio zadbać. Dlatego dobrym sposobem jest stosowanie środków, które uchronią zwierzaki przed kleszczami czy pchłami. Może warto zastosować takie mojzdrowyfutrzak.elanco/com/pl/pasozyty/wszystkie-pasozyty/wybieraj-tylko-oryginalne-obroze-foresto-dla-psow-i-kotow dla psów?

ineza

Re: Dbanie o domowego zwierzaka

Post autor: ineza »

Na pewno poza ochrona przed owadami i chorobami musisz tez zadbac o odpowiednia diete zwierzaka. Dla psa moge szczerze polecic posilki od psibufet/pl/ - u nas owczarki sie zajadaja :) karma jest bezzbozowa i przygotowywana ze swiezych naturalnych skladnikow

Awatar użytkownika
Kemadas

Post autor: Kemadas »

Ja ostatnio zakupiłem sobie gołębie hodowlane. Jest to bardzo ciekawe zajęcie, które zdecydowanie mnie relaksuje. Jeżeli chodzi o zaopatrzenie dla nich to wszystko kupuję z tego portalu https://weterynaryjny.pl/golebie-c-3.html . Mają tam naprawdę ciekawe produkty dla tego typu stworzeń .
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.

lasek

Post autor: lasek »

Dbanie o zwierzaka oczywiście bardzo ważne jest. Dlatego też każdy stara się jak najlepszej jakości karmę kupować. I tak jak poszukiwałam w internecie gdzie można znaleźć karma dla psa z dużą zawartością mięsa . Bo mimo wszystko pamiętajmy, że psy są drapieżnikami i mięso także jest bardzo ważnym składnikiem jakie musimy mu dostarczać.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Pasta do zębów dla psa - https://hubun.pl/pies/higiena-i-pielegn ... ty-dla-psa jest ważna, aby utrzymać jego zęby i dziąsła w dobrej kondycji. Regularne stosowanie pasty pomaga zapobiegać problemom takim jak kamień nazębny czy nieprzyjemny zapach z pyska. Pasta do zębów dla psów jest bezpieczna do połykania i zaprojektowana tak, by nie zaszkodziła zwierzęciu, nawet jeśli pies nie wypłuka jamy ustnej.

ODPOWIEDZ