Smartwatch
Smartwatch
Cześć
Czy używacie smartwatchów do monitorowania stanu swojego zdrowia a także podczas ćwiczeń? Jak to mówią, Nowy Rok, Nowa Ja - chciałabym zacząć ćwiczyć, kontrolować swoje posiłki etc. Z ciekawości zerknęłam w nowości, które pojawiły się w świecie elektroniki i trafiłam na super zegarek magazyn.ceneo/pl/artykuly/amazfit-pop-pro-specyfikacja . Mam nadzieję, że szybko trafi na nasz rynek.

Re: Smartwatch
Zobacz sobie też tutaj europesportpower/pl/zegarki-tissot-w-poznaniu Wybór zegarków jest tam bardzo duży i myślę, że bez większego problemu coś dla siebie wybierzesz. Ja właśnie myślę o zamówieniu zegarka dla męża. Niedługo ma urodziny i myślę i zastanawiam się nad idealnym prezentem dla niego.
Nie no, ja powiem Wam tak - biegam, trenuję, sporo chodzę i dla mnie smartwatch to podstawa! Monitoruję wszelaką moją aktywność, patrzę na wydolność, jakie mam parametry. Robię sobie z tego potem miesięczne statystyki - fajna sprawa. Zresztą zobaczcie sami, np tutaj: smartwatche/pl/ jakie opcje mają smartwatche - dla mnie miazga!
Zainteresowała mnie ostatnio strona magazynfakty/pl/smartwatch-a-smartband-czym-sie-roznia/ , ponieważ nie wiem, czy kupić smartwatch czy smartband. Raczej postawię na tą drugą opcję, ponieważ poszukuję czegoś typowo do uprawiania sportu. Polecam też przeczytać!
popularne są teraz smartwatche
Tak, ja też muszę zakupić taki smartfon i nawet tu infor/pl/inne/5445450,Smartwatch-dla-dziecka-jaki-wybrac.html trafiłam na bardzo ciekawy artykuł, który pomoże mi wybrać odpowiednie urządzenie, które będzie odpowiednie dla mojego syna