Kwiaty w sypialni

grazka

Kwiaty w sypialni

Post autor: grazka »

Witam. Czy macie w sypialni kwiaty ? Jesli tak to jakie ? Szukam inspiracji na swoja sypialnię a chciałabym mieć też kwiaty. Najlepiej takie które nie wymagają sporej pielęgnacji. Czytałam na tej stronie wnetrza-ze-smakiem/pl/jakie-kwiaty-do-sypialni o storczykach i innych kwiatach. Obawiam się że storczyk może u mnie nie przeżyć.

fifi15

Re: Kwiaty w sypialni

Post autor: fifi15 »

Ja sypialnie dopiero wykańczam, myślę że na pewno będzie w niej jakiś storczyk czy kwiat z tych zielonych :) teraz będe kupować szafkę nocna albo dwie na obie strony łóżka, co powiecie na temat tej urokdrewna/pl/szafki-nocne Bardzo podoba mi się design tych mebli oraz fakt ich wykonania z czystego drewna.

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

Może tutaj coś znajdziecie https://pokato.pl/dom-i-ogrod ? Moim zdaniem absolutnie jest to warte uwagi :)
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Awatar użytkownika
CheryleOli

Post autor: CheryleOli »

Trzeba poczekać na więcej komentarzy. Niewiele da się wywnioskować z tego.
[...] przebaczać wcale nie znaczy godzić się na wszystko.

Kazika

Post autor: Kazika »

A skoro już jesteśmy przy aranżacji sypialni, to na jaki kolor macie tam pomalowane ściany? Ja planuję zrobić za kilka miesięcy remont, więc na pewno przyda mi się jakiś fajny pomysł na ścianę w sypialni. Jak na razie sporo fajnych pomysłów widziałam w artykule na stronie internetowej elementarzprojektanta/pl/pomysl-na-sciane-w-sypialni-jak-stworzyc-piekny-kat-do-snu-i-relaksu/. Tak więc jeśli również chcecie zrobić taki remont, to polecam się z tym artykułem zapoznać.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Storczyki w sypialni wyglądają naprawdę zjawiskowo. Szczególnie, gdy wszystkie jednocześnie kwitną, super widok. Ale ostatnio zainteresowały mnie też rozwiązania alternatywne, jak sztuczne kwiaty do wazonu, bardzo fajne propozycje aranżacji można uzyskać dzięki takim rozwiązaniom. I to nie tylko do sypialni, ale i jadalni czy kuchni. Lubię poszukiwać nowe inspiracje, które sprawią, że wnętrza wyglądają wyjątkowo i przytulnie, wtedy wiem, że czuję się jak w domu. A Wy też lubicie zmiany i eksperymenty?

ODPOWIEDZ