Jelita i znowu problem
Jelita i znowu problem
Mieliście kiedykolwiek problem z zaparciami? Możecie na polecić mi jakieś skuteczne sposoby na ten problem? Czy zadziałają domowe sposoby czy lepiej od razu iść do apteki po jakieś medykamenty?
Re: Jelita i znowu problem
Jak pytasz o sprawdzone sposoby to mogę podpowiedzieć tylko jedno – kup sobie xenna balance na mnie to działa ale bez obaw, bardzo łagodnie, bo po dobie lub dwóch.
A czy ktoś z Was cierpi na zespół jelita wrażliwego? Ja ostatnio czytałam na stronie internetowej alba-hemp/com/jak-dziala-cbd/, że dolegliwości może złagodzić CBD - poprzez uregulowanie pracy jelit oraz obniżenie lęku i niepokoju. Jak wiadomo stres jest bowiem jednym z czynników, które potęgują IBS.
Jest to potwierdzone naukowo, że produkty CBD mają pozytywny wpływ na pracę jelit. Poczytaj sobie o tym w necie, bo moim zdaniem naprawdę warto. CBD ma ogólnie bardzo korzystny wpływ na działanie naszego organizmu, dlatego nie zaszkodzi Ci jak spróbujesz w tym kierunki. Jeżeli chodzi o sklep to ja polecam https://premicanna.store/pl/menu/susz-outdoor-176.html .
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los