Jaki peeling do zniszczonej skóry najlepiej?
Suzkam jakichś pomysłów dla żony, sama prosiła żeby nie było że wady wytykam
Jaki peeling do zniszczonej skóry najlepiej?
-
Re: Jaki peeling do zniszczonej skóry najlepiej?
Jak sama prosiła to nie pękaj, nie będzie Ci tego wyrzucać
Ja tam bym się nawet cieszyła jakby mąż słuchał tego, co mówię jeśli chodzi o zakupy,
chociaż nie mam az tyle farta:) A z peelingu to sprawdź sobie np. peeling medyczny tutaj:
esteti-med/pl/blog/jak-czesto-mozna-robic-peeling-chemiczny
jest o tym fajny artykuł i myślę, ze podsunie Ci kilka ciekawych rzeczy do rozważenia

Ja tam bym się nawet cieszyła jakby mąż słuchał tego, co mówię jeśli chodzi o zakupy,
chociaż nie mam az tyle farta:) A z peelingu to sprawdź sobie np. peeling medyczny tutaj:
esteti-med/pl/blog/jak-czesto-mozna-robic-peeling-chemiczny
jest o tym fajny artykuł i myślę, ze podsunie Ci kilka ciekawych rzeczy do rozważenia

Bardzo ciekawa propozycja. Może z niej skorzystam niedługo.
"Plotki są rodzajem wzajemnego zjadania się."
Jeśli skóra jest bardzo zniszczona to czasami najlepszy będzie skalpel chirurgiczny rodzaje. Sama korzystałam z pomocy chirurga by poprawić stan swojej skóry i nie widzę w tym nic złego. Z biegiem lat nasze ciała zmieniają się i nie każdy potrafi się z tym pogodzić.
Sprawdź ten link. Masz tam cały artykuł dotyczący peelingów. Rodzaje, ich zastosowanie, dla kogo są wskazane. Podpytaj dokładnie żonę jaki ma typ cery. Rzuć okiem na artykuł. I z pewnością wybierzesz coś odpowiedniego.