Własny biznes

elzunia54

Re: Własny biznes

Post autor: elzunia54 »

Moim zdaniem sadownictwo też jest dobrym biznesem. Przede wszystkim warto zdobywać informacje na ten temat z pewnych źródeł jak sadowniczeabc/pl/ . Artykuły jakie tutaj znajdziecie są bardzo przydatne, więc warto z nich korzystać. Dowiecie się wielu przydatnych informacji na temat produkcji owoców czy pielęgnacji gleby.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Prowadzenie własnego biznesu nie jest wcale prostą sprawą. Mamy wiele spraw na głowie. .. a to potrzeba pieniędzy na prowadzenie firmy , czy zakup towarów, może cierpimy na brak pracowników ? Czy może myśleliście o tym ,że braki te można zastąpić automatyzacją pewnych procesów produkcyjnych ? Jeśli zainteresowałam cię tym stwierdzeniem - zapraszam do lektury bloga - fitech/pl/blog/fitech-opinie/ , prowadzonego przez firmę Fitech - firmą wdrażającą takie procesy w życie gospodarcze wielu firm.

ina83

Post autor: ina83 »

W każdym biznesie ważna jest komunikacja z klientem. Warto ułatwiać sobie ten temat korzystając z odpowiednich systemów. Tutaj bookero/pl/ macie namiar na taki system. Dzięki niemu możliwe jest m.in. umawianie rezerwacji online, informowanie o cennikach czy zakresie usług. Mega fajne i funkcjonalne rozwiązanie. System można zintegrować ze stroną albo stroną na fb. Z takich rozwiązań warto korzystać.

kalka

Post autor: kalka »

Nie mogę powiedzieć, że nie myślę o własnym biznesie, ale na razie to są takie wiecie, mrzonki. Bardziej waham się na temat tego, czy powinnam zdecydować się na to, by rozwinąć się w pełni. Sukces tej bif24/pl/biznes/jak-firma-z-gubina-odnosi-sukcesy-za-granica/ firmy bardzo mnie motywuje.

mind

Post autor: mind »

Jeśli nie czujemy się pewnie, zwłaszcza na początku biznesu, to powinniśmy pomyśleć o czymś takim jak doradztwo biznesowe . Dzięki temu będziemy mogli po prostu działać z pewnością, że mamy wsparcie kogoś, kto się na tym zna. I dzięki temu będzie nam o wiele łatwiej o sukces. Zgodzicie się ze mną?

novka

Post autor: novka »

Jeśli szukacie pomysłów na dodatkowy zarobek to ciekawą opcją jest kurier franczyza . Mam znajomego który prowadzi lokalne usługi i dodatkowo wprowadzil punkt odbioru paczek. W ten sposób co miesiąc generuje dodatkowy dochód

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

A czy sądzicie, że taka aplikacja do napiwków byłaby dobrą opcją? Właśnie zastanawiam się nad wdrożeniem tego w restauracji. Co sądzicie?
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

Kazika

Post autor: Kazika »

A skoro już mowa o prowadzeniu własnego biznesu, to czy słyszeliście może o czymś takim jak lean management? Czy ktoś z Was planuje wdrożenie czegoś takiego w swojej firmie? Jakich efektów się po tym spodziewacie? Czego oczekujecie?

Bomka

Post autor: Bomka »

Pomysł na własny sklep internetowy jest moim zdaniem bardzo dobry, trzeba tylko pomyślec o odpowiednim wyposażeniu czyli meblach. Jeżeli w takim sklepie jest przyjemna atmosfera to i klienci chętniej do niego wracają. Widziałam, że tutaj ergostore/pl/oferta/transport-i-logistyka/ zajmują się wszystkim co jest związane z wyposażeniem takiego sklepu.

arkini

Post autor: arkini »

Jako odpowiedzialna bizneswoman staram się dbać o moich pracowników. W związku z czym sprawdzam takie generali-investments/pl/contents/pl/klient-indywidualny/pracownicze-programy-emerytalne pracownicze plany emerytalne. Jeśli w nieduży sposób mogę pracownikom dać coś więcej, to nie widzę w tym problemu. Wierzę że warto inwestować w tych, którzy na nas pracują. Cieszę się, kiedy pracownikowi ciężko rozstać się z moją firmą.

ODPOWIEDZ