Prezent dla faceta

lasek

Re: Prezent dla faceta

Post autor: lasek »

Jeśli chodzi o prezent dla faceta to zastanawiam się nad tym czy może by tym razem nie kupić mu coś z ubrania. Bo jednak faceci nie przepadają za takimi zakupami. I tak też przeszukiwałam internet aby znaleźć coś modnego i tak też między innymi tutaj denley/pl/pol_m_Odziez-meska_Kurtki-meskie_Kurtki-przeciwdeszczowe-16157.html znalazłam bardzo fajne kurtki przeciwdeszczowe i to w dobrych cenach.

lisa

Post autor: lisa »

Ja ostatnio szukałam prezentu dla mamy i trafiłam w koncu na biletyna/pl/stand-up/Kacper-Rucinski/Mojito-Virgin Chcę zamówić dla niej bilety na stand-up. Myślę, ze będzie bardzo zadowolona z tego prezentu., bo dawno nigdzie nie była.

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

Bardzo fajnym prezentem dla faceta, może być twojepioro/pl/artykuly-pismienne/piora-wieczne, jakieś zestaw do pisania, w stylu cos z długopisem lub piórem, mamy bardzo różne warianty, także na pewno coś wybierzecie odpowiedniego.

tamara

Post autor: tamara »

Jeśli chcesz totalnie zaskoczyć bliską osobę to zafunduj jej przejażdżkę sportowym samochodem po torze wyścigowym. Taką opcję znajdziesz tutaj: autonator/pl/samochody/subaru-impreza-wrx-vs-bmw-m-power-e46 . Jestem pewna, że dla każdego kto lubi auta będzie to niezapomniane przeżycie.

Orian

Post autor: Orian »

Ja bym chciał dostać taki zestaw marbo-sport/pl/product-pol-28926-Zestaw-obciazen-zeliwnych-slim-30-kg-4-x-1-25-kg-2-x-2-5-kg-4-x-5-kg-Marbo-Sport.html Jak wasi faceci ćwiczą chodzą na siłownię to może coś ze sklepu sportowego. Myślę że będą zadowoleni.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jeżeli chodzi o prezent dla faceta to myślę że jeśli lubi wędkować czy też chodzić po górach to możesz mu podarować coś z oferty sklepu morowo/com/pl/ Mają tam ubrania jak i obuwie oraz sprzęt turystyczny wysokiej jakości. Na pewno znajdziesz coś dla niego co nada się jako prezent.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jeśli chodzi o prezent dla faceta, moim zdaniem najlepiej jest zdecydować się na markowe ubrania. Na stronie: messimo/pl/ są one dostępne w szerokim wyborze i dobrych cenach. Wydaje mi się, że z takiego prezentu każdy byłby zadowolony. Polecam

maklana

Post autor: maklana »

Jeśli chodzi o swetry dobrej jakości dla mężczyzny to warto przejrzeć sobie ofertę sklepów internetowych, wybór jest naprawdę spory - zdecydowanie większy niż stacjonarnie. Ja z reguły właśnie online zamawiam

Maja

Post autor: Maja »

Faceci kochają jedzenie - taki jest fakt. I także, tak jak i my - kobiety, kochają słodkości. Może do tego się czasem nie chcą przyznać, ale mój mąż np potrafi na raz zjeść całą czekoladę! Więc co mu kupować? Oczywiście - czekolady i inne słodkości (a i ja przy okazji od niego dostanę trochę:>). Spory wybór czekolad jest np tutaj: sklep.terravita/pl/pl/3-czekolady - w sklepie internetowym Terravita. Zawsze zamawiam tak, aby mieć darmową przesyłkę, bo po co za nią płacić? A darmowa dostawa u nich jest już od 150 złotych - dla mnie to żaden problem wybrać za tyle słodkości:)

arkini

Post autor: arkini »

Mój facet jest bardzo słodki. Nie chodzi mi o wygląd, ani zachowanie, ale o to, że je bardzo słodyczy. Nie ma wieczoru bez pierniczków i cukierków. Dlatego na zbliżające się jego urodziny postanowiłam kupić mu cukierki kukułki. Są to jego ulubione cukierki. Co o tym sądzicie? I myślę, żeby zrobić z nich jakiś torcik czy coś, żebym nie był to nudny prezent.

ODPOWIEDZ