Czy warto inwestować w automaty na forex?
-
Re: Czy warto inwestować w automaty na forex?
Pewnie tak, skoro duża grupa ludzi na tym zarabia ładne pieniądze
-
No, niby tak, czytałem ostatnio artykuł ciekawy porównujący trading samodzielny z takimi automatami właśnie, tutaj: prop-trading/pl/automaty-transakcyjne-forex-czy-trading-manualny/ i tak się biję trochę z myśli, bo z jednej strony chciałbym na takich rzeczach zarabiać, a z drugiej tez się czyta że większość traderów traci i nie wytrzymuje emocjonalnie, więc wiesz, dwie strony medalu są zawsze.
Nie jestem pewna, bo to jednak jest troszkę wyższa szkoła jazdy. A raczej uważam, że warto iść w bukmacherkę. Na stronie JakiBukmacher/pl znajdziemy rzetelne porównanie wyłącznie LEGALNYCH bukmacherów. Oparte jest na promocjach i opiniach, więc można mu zaufać.
Mnie bukmacherka zupełnie nie interesuje, ale już te automaty na forex z proptradingu
co @zapracowany podałeś wyżej to całkiem ciekawie wygląda,
te ich wyniki aktualne - lux
co @zapracowany podałeś wyżej to całkiem ciekawie wygląda,
te ich wyniki aktualne - lux
Hejka
Szukasz pracy albo zacząć zarabiać w internecie? Ja osobiście od ponad roku inwestuje już tylko i wyłącznie w kryptowaluty na platformie crypto-profits/pl .Na start nie wymagało to ode mnie żadnej wiedzy, wszystkiego się nauczyłam tam od specjalisty który doradzał mi co i jak robić. Aktualnie zarabiam około 1tyś euro tygodniowo przy inwestycji tylko 250euro. Wystarczy wejsć na stronę crypto-profits/pl wypełnić szybki formularz kontaktowy. Po chwili skontaktuje się z Tobą konsultant, który wprowadzi Cię krok po kroku, oraz dostaniesz dostęp do poradników zrobiony przez ekspertów.

A skoro już mowa o inwestowaniu, to jaka jest Waszym zdaniem najlepsza polisa inwestycyjna? Korzystacie w ogóle z takich polis? Jeśli tak, to z jakich? Jakie są Wasze doświadczenia z takimi inwestycjami?
Decyzja w co zainwestujesz zależy od Ciebie. Pamiętaj, aby zachować zdrowy rozsądek i obmyśl dobry plan działania. Warto zdecydować się na tworzenie i zarządzanie funduszami inwestycyjnymi oferowane na stronie: ipopema/pl/fundusze-inwestycyjne,p5 przez bardzo dobrą firmę.
Dokładnie, z tym że ja nic nie mam, nie potrafię też oszczędzać i dlatego zainteresowała mnie PPK, tam jednak może sie więcej uzbierać niż na przykład na koncie oszczędnościowym bo są dopłaty od pracodawcy i dopłaty roczne od państwa
Wydaje mi się, że każdy ma jakiś swój kierunek i w tym temacie idzie. U nas na przykład zainteresowaniem jest sport i mąż woli oglądać KSW, czy nawet stawiać na poszczególnych zawodników. Troszkę już udało mu się wygrać, raptem z 3 razy. Liczymy, że będzie jeszcze lepiej, odkąd odkrył ksw typowanie . Mamy nadzieję, że nam się to sprawdzi.