Dobra praca

Doris

Dobra praca

Post autor: Doris »

Hej, szukam ciekawych ogłoszeń o pracę. Interesują mnie tylko kreatywne zajęcia, które wymagają pomysłowości. Niedawno znalazłam takie ogłoszenie twoja-reklama/pl/ogloszenia-praca-f18/praca-copywriter-funkymedia-lodz-t1275.html . Poszukują copywritera. Myślę, że praca jest ciekawa, bo codziennie można pisać teksty reklamowe dla innych klientów. Nie ma nudy. Co o tym myślicie? Może macie inne propozycje? Z góry dzięki.

janka

Re: Dobra praca

Post autor: janka »

Moim zdaniem warto zajrzeć do firmy GQB i zapoznac się z ich oferta. Tworzą Odzież firmowa z logiem haftowanym i drukowanym. Mój znajomy zamawiał tam odziez dla pracowników i musze przyznać, ze jakość jest super. Sama zamówiłam już koszulki z haftowanym logotypem.

maklana

Post autor: maklana »

Mi by byla potrzebna dobra praca Olsztyn , bo moją dotychczasową straciłam ze względu na niewypłacalność zakładu. Sporo firm taki los spotkał niestety. Zatem muszę szukać nowej pracy

agrusz

Post autor: agrusz »

W pierwszej kolejności myślę, że warto sobie na spokojnie zerknąć tutaj hrk/pl/pl/baza-wiedzy/artykuly-eksperckie/jak-napisac-list-motywacyjny-aby-zainteresowal-rekrutera-wzor-klasycznego-listu-porady . Macie tam bowiem namiar na artykuł, w którym znajdziecie wiele różnych ciekawych porad i wskazówek dotyczących pisania listu motywacyjnego. Myślę, że taka wiedza może się przydać.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Dobra praca? - to marzenie, oczywiście każda z osób pod trym pojęciem może rozumieć coś innego. Szczęściarzem jest ten, kto pracuje w branży w której się spełnia i która jeszcze jest zgodna z jego wykształceniem. Oczywiście wykształcenie można poszerzać a co za tym idzie można zwiększyć swoje umiejętności. Jeśli chcecie wiedzieć coś więcej na ten temat poszukajcie w necie - wpisując do wyszukiwarki np. data engineer zarobki a dowiecie się ile można zarobić na danym stanowisku. Oczywiście zarobki różnią się także od miejsca zatrudnienia - czyt. miasta zatrudnienia.

iskierka

Post autor: iskierka »

Lub zostań konsultantką avon, bo to też jest bardzo przyjemna praca i dająca tak naprawdę wiele możliwości - sami zresztą możecie się przekonać... Wystarczy się do nich zarejestrować i gotowe, możecie zacząć działać - sprzedawać ich produkty i zarabiać - bez ograniczeń. Także warto spróbować, bo to nic nie kosztuje.

arkini

Post autor: arkini »

W zasadzie my możemy szukać pracy, ale warto wiedzieć również, jakich pracowników nie chcą w zakładach pracy i korporacjach. Część wymienionych informacji może Was nieźle zaskoczyć. Sprawdźcie, kogo nie chcą na stronie jobnotice/pl/pracodawca-nie-chce-takiego-pracownika-9-typow-pracownikow-ktorych/ . Mam nadzieję, że nie należycie do tej grupy.

Kazika

Post autor: Kazika »

Nie wiem, jak Wy, ale ja na lato planuję poszukać jakieś dobrej pracy sezonowej ;) Ostatnio trafiłam na fajny artykuł na blogu porady.malopolska/pl/, który co nieco mi w tym temacie podpowiedział :) Jeśli macie chwilę wolnego czasu, to i Wam polecam się z nim zapoznać :)

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Myślę, że można sprawdzić sobie taką opcję, jak trendy w zarządzaniu zasobami ludzkimi , jeśli oczywiście pracujecie w taki sposób i w takim dziale. Liczę na to, że jak najbardziej warto szukać tego, co gdzieś jest nowoczesne, popularne i co wpłynie na całość funkcjonowania firmy. Wiedza w wielu zawodach, aktualizowana na bieżąco, jest ważna.

rezo

Post autor: rezo »

Wiele zależy od umiejętności jakie się posiada, zawsze na postawie tego wybiera się pracę. Tutaj hitpraca/pl/blog/3434-jak-wyglada-rekrutacja-na-lektora-angielskiego/ można poczytać jak wygląda praca lektora w szkole językowej i na pewno jest to dobra oferta dla osób znających angielski

ODPOWIEDZ