Zła historia w BIK
Zła historia w BIK
Nie każdy może dostać kredyt w banku. Kiedy zwróciłam się do banku o kredyt hipoteczny, okazało się, ze jakaś stara sprawa z opóźnieniami kredytowymi spowodowała, że są w BIK jakieś zapisy uniemożliwiające wzięcie kredytu. Próbowałam dowiadywać się jak to zmienić, Nalazłam nawet kancelarię, która obiecywała wyczyścić historię, ale to się nie udało. Co robić?
Re: Zła historia w BIK
No właśnie, nie wiem skąd biorą się niby profesjonaliści, którzy obiecują wyczyszczenie BIK, pobierają opłaty i efekt jest żaden, albo bardzo tylko częściowy co i tak skutkuje brakiem zgody banku na kredyt. Niestety trzeba samemu zainteresować się zdobyciem informacji co w ogóle jest do usunięcia. Wiem np. że bieżące kredyty z problemami nie dadzą się usunąć z BIK. Poproś o poradę kancelarię lextio/pl/
a ja to nawet nie korzystam z pozyczek
ostatnio sprzedalam sobie kilka rzeczy na lombi/com i dodatkowa kasa mi wpadla 

W zasadzie z tym nie jest tak łatwo sobie poradzić, ale kto powiedział, że się nie da? Jeśli weźmiemy pod uwagę takich venus-and-mars/com/doradca-kredytowy-warszawa/ pośredników, to w sumie nie powinniśmy mieć większego problemu. Moim zdaniem warto korzystać z takich pomocy, jeśli są.
Ja mam na oku oferty kredytów hipotecznych, ale tak naprawdę to nie wiem, czy się na to pokuszę, czy nie. Bo jednak człowiek nie wie, co mu się kiedyś uda zrobić, a czego nie. Ja to nawet takie mimookolicznosci/pl/doradca-kredytowy-warszawa/ pośrednie porady znam. Co wy na to ?
To się zdarza, ale są przecież sposoby na czyszczenie BIK-u, to po pierwsze. Po drugie, wydaje mi się, że znaczenie także ma i to, jak mocno jesteśmy "umoczeni". Czasem udaje się z takim silesiafinanse/pl/ekspert-finansowy-raciborz/ doradcą spiąć wszystkie kredyty w jedno. I dzięki temu powoli wychodzi się ze wszystkich zadłużeń, poprawiając BIK.
Z tego co wiek to nawet jeśli jest zła historia w BIK to nadal jest możliwa konsolidacja kredytów Poznań , choć to trzeba byłoby dobrze poszukać, kto takiego kredytu udzieli. Z bankami może być trudniej ale instytucje pozabankowe powinny być bardziej chętne
Interesujecie się pożyczką, ale nie bardzo wiecie, na jaką najlepiej się zdecydować? W takim razie koniecznie musicie wejść sobie na stronę kutno.net/pl/lifestyle/gdzie-szukac-pozyczki-oraz-w-jakiej-formie-poradnik/s16l3QmC485rWIQ3rk8x i tam poznać wszystkie szczegóły związane z pożyczkami. Na pewno będziecie mogli wiele się dowiedzieć.