Salon

Bomka

Salon

Post autor: Bomka »

Najczęściej przy drzwiach lubią psuć się zamki i różne takie akcesoria. Dobrze, że można tutaj rawos/pl/ znaleźć takie rzeczy i dodatkowo je dokupić by wymienić na nowe, lepsze.

mind

Re: Salon

Post autor: mind »

Masz rację, ale ja dodam, że dosłownie wszystko może się tak psuć. Dlatego uważam, że należy szukać w ogóle tego, co w salonie warto mieć. I ja na przykład mam na oku dodatki w Goliat Home goliathome/pl/sypialnia-i-salon. Nie napiszę Wam jakie, bo jeszcze tego nie wiem. Wciąż szukam, to na pewno ;) .

kalka

Post autor: kalka »

Chcę, żeby na te święta było naprawdę wyjątkowo, dlatego dla mnie bardzo ważne jest to, abym po prostu miała ładne dekoracje świąteczne. I jeśli tak, to myślę, że taki missdeco/pl/kategoria/wielkanoc sklep to ja muszę odwiedzić. Tu na pewno się jakoś fajnie zainspiruję. W to to ja nie wątpię.

Bomka

Post autor: Bomka »

Czasami wystarczy tylko wymiana niewielu elementów wnętrza i juz jest zupełnie inaczej. Może pomyśl o zmianie swojej sofy na taką sfmeble/pl/c/sofy-rozkladane-do-salonu . Wiadomo, ze każda sofa powinna być wygodna dlatego jak już kupowac to coś konkretnego.

Mika

Post autor: Mika »

Hej jak myślicie, czy płytki ceglane podłogowe to dobre rozwiązanie? Mamy dwa salony, mniejszy jest w stylu rustykalnym i jest taką moją ostoją spokoju. Bardzo podobają mi się takie płytki ale zastanawiam się jakby wyglądały w pomieszczeniach. Co myślicie?

janka

Post autor: janka »

Gdybyś szukała kominka do mieszkania polecam . My mamy taki kominek elektryczny led w naszym salonie i jestem bardzo zadowolona. Salon wygląda dzięki niemu bardzo przytulnie. Kominek daje niesamowite ciepło. Bardzo dobrze siedzi się przy nim w chłodniejsze dni.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Chcesz mieć piękny salon to wykorzystaj możliwości jakie daje oferta witryny Pikoteka gdzie zakupisz repliki obrazów wszystkich znanych artystów. Ja lubię Arcimboldo obrazy którego należą do okresu manieryzmu. Zawsze mi się podobały i teraz mogę je mieć u siebie w domu za niewielkie pieniądze.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wybór do salonu to mam teraz nad narożnikiem, wersalką i kanapą. Nie wiem na co mam się zdecydować, na ten budowanie-domu/pl/kanapa-wersalka-a-moze-naroznik-co-wybrac/ artykuł trafiłem i tam wymieniają kilka wskazówek ale nadal nie dało mi to za wiele. Bo dwóch wypoczynków nie mogę wstawić niestety.

tomala

Post autor: tomala »

A co z meblami do salonu? Czy macie już je wybrane? Moim zdaniem taka szafka wisząca do salonu to bardzo praktyczne rozwiązanie: meblostrefa/pl/pl/p/Szafka-wiszaca-do-salonu-96-cm-LUSS/826 . Polecam pomyśleć o takim zakupie.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Aranżacja pomieszczeń w naszym domu to w zasadzie bułka z masłem ale do urządzenia salonu poprosiłam o pomoc moją siostrę. Już dawno zauważyłam ,że jej to lepiej wychodzi. Ona tylko wejdzie do salonu, posłucha na czym mi zależy i już ma gotowe propozycje. Ostatnią rzeczą a dokładniej meblem jaki dokupiliśmy był ten oto stolik do salonu .Świetnie się komponuje w naszym salonie.

ODPOWIEDZ