Meble kuchenne

lasek

Re: Meble kuchenne

Post autor: lasek »

Meble kuchenne oczywiście są bardzo ważnym elementem wyposażenie każdej kuchni. Ale nie zapominajmy, że inne akcesoria kuchenne się nam przydadzą. A że ja mam takiego pecha, że pękła mi pokrywa w garnku i teraz szukam gdzie znajdę pokrywa szklana kwadratowa 22 cm ? Wicie może czy w ogóle w takim rozmiarze pokrywę można dostać?

kalka

Post autor: kalka »

A jeśli chodzi o aranżację kuchni, to powiedzcie, czy warto jest robić coś ponad własne zdanie? Chodzi o to, że moja teściowa mi wciąż głowę o to, czy o tamto suszy i nie wiem, co i jak robić. Ogólnie ja też mam tu comitor/pl sporo pomysłów na nowoczesną kuchnię, a ona ma jednak stary styl. I co wy na to? Jak to pogodzić, żeby każdy był zadowolony?

tamara

Post autor: tamara »

Do zabudowy kuchni na pewno będzie Ci też potrzebny odpowiedni piekarnik. Poczytaj więc o funkcjach piekarników electroluxa z serii pro. Świetnie prezentują się one w kolorze black matt.

iskierka

Post autor: iskierka »

A przykładowo zwracacie uwagę na to, jakich producentów kupujecie wyposażenie do swojej kuchni??? Ja przykładowo mam sztućce sola hermitage . Bo, wiem że są solidnie wykonane z najlepszych materiałów i też pięknie wyglądają. A wy zwracacie uwagę na takie rzeczy, czy jest to dla was drobny szczegół...

tomala

Post autor: tomala »

Oprócz mebli z pewnością potrzebne będą też różne akcesoria kuchenne. W celu ich zakupu najlepiej zajrzeć do sklepu online Nettrading: nettrading/pl/komplety-nozy-do-kuchni . Wybór jest naprawdę bardzo duży.

kalka

Post autor: kalka »

Meble jak meble, coś się znajdzie, ale co ja mam zrobić z czymś takim jak wystylizowanie ściany w kuchni? Nie znam się na tym, a mąż mi ciągle narzeka, że to, czy tamto powinnam ogólnie zrobić. Co wy na to? Może warto ogólnie sprawdzić coś takiego jak stara cegła na ścianie ? Co wy na to?

lisa

Post autor: lisa »

Ja właśnie remontuję kuchnię i szukam nowego sprzętu AGD. Chcę m.in kupić nowy okap. Na ciarkodesign/pl/ znalazłam bardzo duży wybór okapów różnego rodzaju i chyba skorzystam z oferty, Ich design jest świetny!

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Meble kuchenne to jeden z elementów wyposażenia naszej kuchni ,świadczący bardziej o estetyce niż o funkcjonalności. Funkcjonalność w naszej kuchni to raczej sprzęty, których używamy. W każdej kuchni musimy mieć lodówkę i kuchenkę gazową labo elektryczną o co oczywiste zlewozmywak. Nam przypadł do gustu zlewozmywak granitowy - brenor/pl/pl/kategorie/655-11767-zlewozmywak-granitowy-grande.html#/30-kolor-czarny , który kupiliśmy w firmie polskiego producenta - Brenor. W sklepie tym mieliśmy także do dyspozycji baterie do zlewozmywaka oraz syfon.

Bonia

Post autor: Bonia »

Co sądzicie o umieszczeniu zlewu na wyspie? marradesign/pl/aktualnosci/14-podwojna-wyspa-kuchenna-czyli-5-najlepszych-pomyslow-na-nowa-kuchn Czy to jest praktyczne? Szuflady, szafki to wiadomo, musi być, ale czy ktoś podłączał taki zlew po środku kuchni? czy to zdaje egzamin w praktyce? Wygląda świetnie, tylko zastanawiam się co z potencjalną awarią? Proszę praktyczne porady, jeżeli ktoś zdecydował się na takie rozwiązanie. Z góry dziękuję.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ja ostatnio aranżowałam jadalnię i miałam problem ze znalezieniem odpowiednich krzeseł do ogólnego wystroju. Na szczęście znalazłam odpowiednie krzesła do kuchni na stronie sfmeble/pl/c/krzesla-do-jadalni które akurat były w wyprzedaży więc ucieszyłam się podwójnie.

ODPOWIEDZ