Peeling węglowy

Awatar użytkownika
Taheei45

Peeling węglowy

Post autor: Taheei45 »

Poszukuję dobrego i profesjonalnego salonu kosmetycznego we Wrocławiu, który oferuje peeling węglowy. Jesteście w stanie kogoś polecić? Jak na razie trafiłem w internecie na taką stronę https://coco-time.pl/laser-q-switch-peeling-weglowy/ . Może warto się na nich zdecydować? Z tego co widzę to są to specjaliści w tej branży. Dajcie znać co o nich sądzicie.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

bulba

Re: Peeling węglowy

Post autor: bulba »

A co ile stosujecie peelingi?? Planuje sobie zamowic wlasnie, ale nie wiem jeszcze jaki :)

ineza

Post autor: ineza »

No ja peelingu uzywam tak z 2, 3 razy w tygodniu :) Dzieki temu nie mam juz problemu z wrastajacymi wloskami po depilacji

bulba

Post autor: bulba »

wlasnie te wloski wrastające to jakas masakra... a jaki masz peeling??

ineza

Post autor: ineza »

Ostatnio mialam ten notino/pl/saloos/bio-peeling/p-408010/ wlasnie mi sie skonczyl i musze znowu zamowic. nawilza, odzywia i mega zmiękcza skórę

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Ja stosuję naturalny peeling, który wykonuję z fusów z kawy :D znalazłam ciekawą stronę, na której dowiedziałam się w jaki sposób można wykorzystać właśnie fusy :) Jest mam między innymi opisane jak przygotować peeling do twarzy ;) Zerknijcie swiatekspresow/pl/blog/-pomyslow-na-fusy-z-kawy :)

ODPOWIEDZ