Nowy telefon
Re: Nowy telefon
Każdy telefon będzie w końcu wymagać naprawy ,bądź wymiany wyświetlacza czy baterii do smartfona. Czy aby na pewno musimy w takiej sytuacji ponosić spore koszty związane z oddaniem smartfona do serwisu ? Wydaje się że nie, przykład dał nam mój szwagier, który sam postanowił wymienić baterię w swoim smartfonie - gsm.quadra-net/pl/baterie,85,0.html we własnym zakresie .Maiła jednak do dyspozycji wysokiej jakości części do smartfona .
Jeżeli chodzi o nowy telefon to nie doradzam bo wybór jest zbyt wielki ale pamiętaj że jak postawisz na markę Apple to kilka akcesoriów będziesz musiał sam dokupić. Ma na myśli kabel do Iphone o nazwie Lightning. Takie akcesoria jak i wiele innych do telefonów i komputerów masz w ofercie sklepu Platinet.
Jeśli decydujecie się na nowy telefon, to warto też do niego dokupić różne akcesoria. Dobrym pomysłem będzie kijek do selfie, dzięki któremu można zrobić ładne zdjęcia w trudno dostępnych miejscach. Widziałam, że tutaj można je kupić babaco.store/kijki-selfie . Na jakiejś zagranicznej wycieczce czy w trakcie imprezy przyda się każdemu. Nie jest on drogi, więc warto się na niego zdecydować.
Jeśli tylko potrzebujesz szkła ochronnego lub folii ochronnej do swojego telefonu, to ja polecam ofertę - sklep.3mk/pl/apple/iphone12/folie-i-szkla-ochronne . Uważam, że można znaleźć sobie u nich bardzo fajną ofertę, która nie tylko ma świetną cenę, ale i oferuje wysoką jakość. Jakość dla mnie to podstawa, więc myślę, że można zerknąć na to, co oferują!