Monitoring dla firmy

tomala

Monitoring dla firmy

Post autor: tomala »

Coraz częściej myślę o tym, aby założyć monitoring w mojej firmie. Chciałabym mieć wszystko pod kontrolą przez 24 godziny na dobę. Zastanawiam się więc nad takim rozwiązaniem jak kamery bullet dahua: b2b.dts-system/pl/ . Co o tym sądzicie?

Kazika

Re: Monitoring dla firmy

Post autor: Kazika »

A czy używacie monitoringu również w Waszych samochodach? Ja ostatnio trafiłam na ciekawą ofertę sklepu internetowego smartcams/pl/blog/18_kamery-samochodowe-do-300-zl.html, w którym, jak widać, można kupić bardzo fajne kamerki samochodowe za mniej niż 300 złotych. To naprawdę niedużo ;) Jak sądzicie, warto?

Bomka

Post autor: Bomka »

Do takiego monitoringu warto jeszcze zamontowac taki napad/pl/produkty-97-1130-zewnetrzny-czujnik-ruchu-od850-f1e czujnik ruchu. Moim zdaniem czasami nawet takie rzeczy mogą już zniechęcić potencjalnego przestępcę a to dobre rozwiązanie dla Ciebie.

iskierka

Post autor: iskierka »

Według mnie warto też zwrócić uwagę na firmę https://zabezpieczeniapoznan.pl/kamery- ... 54_61.html - ponieważ tam znajdziecie też mnóstwo funkcjonalnych, sprawdzonych kamer czy alarmy. Tam możecie znaleźć coś co zapewni wam pełne bezpieczeństwo.

oppa

Post autor: oppa »

a czy ktoś z Was miał już może okazję korzystać z usług firmy MMA TECH ? z tego co wiem to poza samą sprzedażą systemów alarmowych i monitoringu oferują też ich montaż oraz serwis. Ktoś, coś ?

ODPOWIEDZ