Jak kupujecie ciuchy?

grazka

Re: Jak kupujecie ciuchy?

Post autor: grazka »

W tym roku postawiłam na zakupy online. Płaszcz zimowy dla męża, w modnym w tym roku kolorze camelowym, zamówiłam ze strony denley/pl/pol_m_Odziez-meska_Plaszcze-meskie_Plaszcze-dwurzedowe-16176.html Szybka dostawa sprawiła, że płaszcz był u nas przed największymi mrozami.

Orian

Post autor: Orian »

Jeśli chodzi o ciuchy to moja dziewczyna zamawiała ostatnio dresy damskie z oferty MAGMAC jak dobrze pamiętam. Była bardzo zadowolona z dostępnych wzorów i kolorów oraz cen. Mają podobno ciekawe sukienki na różne okazje czy wiele innych ciuchów więc panie będą zadowolone.

migotka

Post autor: migotka »

Z ciuchami to tak różnie bywa, bo czasem córka wyciągnie mnie na miasto. Z reguły jednak staram się kupować w sieci, bo jest to dla mnie bardziej wygodne. Na przykład na portalu cashbackowym net-pocket.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Bardzo często ciuchy kupuję przez internet. Właśnie teraz rozglądam się za kurtką dla siebie i fajne kurki zimowe damskie znalazłam na stronie: yups/pl/pol_m_Odziez_Kurtki-i-Plaszcze_Kurtki-zimowe-262.html . Zamawialiście już coś tutaj? Strona wydaje mi się być ciekawa.

milda

Post autor: milda »

Zależy też od tego, jakie ubrania masz na myśli. Jeśli interesowałyby Cię ubrania narciarskie to polecam Ci wizytę w tym sklepie online: krakowsport/pl/ . Wybór jest bardzo duży i z pewnością znajdziesz coś dla siebie.

maklana

Post autor: maklana »

I ciuchy i buty kupuję online. Szybciej można zakupy zrobić i jest zdecydowanie szerszy wybór. Ostatnio sobie zamówiłam krótkie botki i jestem z nich naprawdę zadowolona

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Nie mam problemów z zakupami ubrań, czy to w galeriach, butikach czy nawet w internecie. Raz ,że bardzo lubię zakupy a dwa ,że mam dość typową sylwetkę i nie mam problemów z doborem rozmiaru. Takie letnie buty - tzw. espadryle , to moim zdaniem obowiązkowe wyposażenie na wakacje, buty bardzo wygodne i przewiewne .Jeśli tylko pogoda dopisze a gorąco wierzę ,że tak będzie to takie buty zostaną dobrze wykorzystane.

ineza

Post autor: ineza »

Ja praktycznie wszystko w sieci kupuje, nie tylko ciuchy, ale też bieliznę. Na przykład na lovita/pl/

Maja

Post autor: Maja »

Ja przede wszystkim kupuję to, co mi się podoba i w czym czuję się dobrze. Najbardziej odpowiada mi styl basic, bowiem ubrania tego typu są wygodne, mają proste kroje i nie są w krzykliwych kolorach. Z odzieży w tym stylu można zrobić bardzo rózne stylizacje, które sprawdzą się na każdą okazję.

iskierka

Post autor: iskierka »

A czy macie jakieś doświadczenie również z firmą nubee/pl/pl/c/SUKIENKI/3088 ? Pytam, ponieważ ja zastanawiam się nad tym czy tam nie kupić teraz ubrania dla siebie, ponieważ naprawdę mają oryginalne. Chociażby jestem zachwycona ich sukienkami - pięknie wyglądają i wydają się komfortowe.

ODPOWIEDZ