Język angielski

novka

Re: Język angielski

Post autor: novka »

Oczywiście, że tak. W ogóle znajomość języka otwiera ludzi na świat, więc trzeba po prostu angielski znać. I uczyć go najlepiej od dziecka, a stąd dobryrodzic/pl/skuteczne-metody-nauki-jezyka-angielskiego-dla-dzieci/ można doczytać jakie są skuteczne metody nauki

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Moja córka w tym roku pisze egzamin ósmoklasisty i najbardziej obawia się angielskiego. Szukając pomocy dla niej, natknęłam się na artykuł: artelis/pl/artykuly/78783/jak-przygotowac-dziecko-do-egzaminu-osmoklasisty-z-angielskiego . Na pewno wprowadzę umieszczone tutaj porady w życie, aby mieć pewność, że jest dobrze przgotowana do tego egzaminu.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jeśli chodzi o język angielski to na pewno duża liczba osób będzie go zdawać na maturze więc polecam odwiedzić tą stronę redbook/com/pl Tutaj dowiesz się jak efektywnie się uczyć tego języka oraz jakich pomocy i gdzie można zamówić. Na pewno warto odwiedzić jeśli zależy ci na dobrej ocenie.

rezo

Post autor: rezo »

Jeśli chcecie się dowiedzieć jaki sposób dziecko uczy się języka angielskiego to tutaj przegladpiaseczynski/pl/artykuly-sponsorowane/w-jaki-sposob-dziecko-uczy-sie-jezyka-angielskiego/ znaleźć można takie informacje. Generalnie im szybciej zacznie się naukę tym lepiej, ponieważ łatwiej się za młodu języka nauczyć

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Ja polecam kursy językowe na w szkole profi-lingua/pl/ . Oprócz angielskiego mają w ofercie wiele innych języków ;) A wiadomo, że znajomośc języka to w obecnych czasach podstawa.

lisa

Post autor: lisa »

Moim zdaniem znajomość języka angielskiego bardzo ułatwia życie. Dlatego polecam ten kurs językowy online.ence/pl/akademia-business-english/ Sama myślę o zapisaniu się na niego. W pracy na pewno mi się ten jezyk przyda i pozwoli mi na dalszy rozwój kariery. Może później wezmę się za naukę innego języka.

elzunia54

Ogólnie trochę ciężko jest mi znaleźć odpowiednią szkołę dla mojego dziecka, bo kompletnie nie wiem, czego szukać i czego się spodziewać, dlatego ma nadzieję, że artykuł na stronie expresselblag/pl/artykul-4media/18661,dziecko-ukonczylo-kurs-jezykowy-co-dalej w jakiś sposób mi pomoże. Dowiecie się też, co robić po ukończonym kursie, czy też szkole.

novka

Post autor: novka »

Można uczyć się na różne sposoby, każdy jest inny :)

maklana

Post autor: maklana »

Można spróbować czegoś takiego jak Szybka Nauka Pro oferująca różne metody nauki języka angielskiego, ciekawe, pomysłowe i zdecydowanie nie nudne. Grunt to język zrozumieć, a nie uczyć się go na blachę

elzunia54

Postaw na naukę, która jest praktyczna i konkretna. Dzięki temu będziesz mieć zdecydowaną pewność, że wszystkie przygotowane kwestie będą dla Ciebie proste i zrozumiałe zarazem. Polecam zapoznać się z propozycją od https://speakingo.com/kurs-jezyka-angielskiego-online gdzie trafisz na bardzo dobry, a przede wszystkim praktyczny kurs językowy, który spełni wszelkie Twoje oczekiwania.

ODPOWIEDZ