Czas wolny
Re: Czas wolny
Prawdę mówiąc, to ja lubię sportowe aktywności i jazdę konno. Nawet czaprak sobie i dzieciom kupiłam, ale póki co, to tylko ja jestem zainteresowana jeżdżeniem. Mój 13-latek pokazał mi ostatnio grę, w której jeździ konno... Po prostu mnie to powaliło. Muszę ich nauczyć życia i przygody, chociażby nie wiem co.
A czy są tutaj fani słuchania muzyki? Ja ostatnio odkryłam płyty winylowe na stronie winylownia/pl/ . Polecam zakup gramofonu wszystkim melomanom. Muzyka z takich płyt brzmi zupełnie inaczej niż muzyka cyfrowa. To także super pomysł na prezent.
Ja na ogół nie mam czasu wolnego a jeśli go już mam, tak jak w zeszłym tygodniu to i tak planowałam święta prawie przez cały tydzień. Pełno produktów zamówiłam online ze sklepu bee/pl/9000-produkty-spozywcze-i-delikatesy dzięki czemu udało się zaoszczędzić trochę na zakupach. Ceny tak szybko idą do góry że robienie zakupów online jest teraz najlepszym wyjściem
Mój czas wolny spędzam na jeździe konnej, to moja pasja i hobby od jakiegoś czasu. Tutaj equishop/com/pl/blog/kask-jezdziecki-czy-toczek-co-wybrac-do-jazdy-konnej-n305 wybieram właśnie co będze dla mojego konia lepsze, czy toczek czy kask. Zobaczymy co mi tam radzą.
Ja lubię w wolnych chwilach zrelaksować się przy muzyce. Lubię eksperymentować i poznawać nowe gatunki. Szukałam ostatnio czegoś nowego i znalazłam ten sklep preorder/pl/muzyka/23408,guzior . Mają tam płyty Guziora, który jest znanym i cenionym artystą hiphopowym. Ma na koncie wiele wyróżnień i sukcesów. Jeśli też lubicie ten gatunek, to sprawdźcie go.
Wszyscy znajomi wiedzą ,że bardzo lubię dobrą książkę oraz ciekawy film. Moja siostra jednak ma bardziej statyczne hobby - to polskie dzieła sztuki .Niewiele osób wie ale mamy na prawdę wielu zdolnych artystów współczesnych. Siostra bardzo upodobała sobie szczególnie artystów malarzy.
Ja w czasie wolnym lubię oglądać filmy, nie jest to dla mnie zbyt nudne, ale czasem udaje mi się fajny kadr z rodzinnych spotkań również nakręcić. Nie czuję się jednak zbytnio pod kątem jego realizacji w całość, wiecie, montażu. Dlatego chciałam poprosić o pomoc studio filmowe kraków . Co wy na to?
A jakie jest najbardziej interesujące hobby z jakim się spotkaliście? Ja słyszałam, ze niektórzy kolekcjonują nasiona marihuany. Można je zamówić w tym sklepie online panpestka/pl/product/auto-gorilla-glue/ . Znajdziecie tam ogromny wybór nasion w ciekawych cenach.
Każdy spędza czas jak lubi .Ja z moja siostrą uwielbiam dobrą książkę i film, mąż zaś poświęca swój czas na wędkarstwo. Jednak wszystkim nam od jakiegoś czasu spodobało się wędkarstwo. Zauważamy jednak ,że modne staje się ostatnio jeździectwo. Przyglądając się temu sportowi wiemy ,że potrzebne są odpowiednie kaski jeździeckie i cały strój do jazdy konno.Nie ulega jednak wątpliwości ,że to piękne zwierzęta.
-
Ja tam w wolnym czasie lubię uczyć się języków
Obecnie doszkalam swój angielski i często przeglądam internet w poszukiwaniu nowych słówek. Osattnio poznałem znaki zodiaku profi-lingua/pl/blog/znaki-zodiaku-w-jezyku-angielskim. Niby oczywista rzecz ale nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy, żeby się ich nauczyć