Projektowanie baz danych

Mika

Projektowanie baz danych

Post autor: Mika »

.
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2020 3:12 pm przez Mika, łącznie zmieniany 1 raz.

tomala

Re: Projektowanie baz danych

Post autor: tomala »

Według mnie trzeba też zadbać o rozliczenia i księgowość. Żeby sobie to wszystko ułatwić to można skorzystać z darmowy program do jpk vat . Może już z tego korzystasz ?

kleszczyk

Post autor: kleszczyk »

Nie wiem czy w ogóle tak się da. Bo jednak w każdej firmie bardzo ważny jest przesył danych między komputerami. Bo jednak dzięki temu będziemy mieli pewność, że szybko dane przesyłamy. I w takim przypadku super sprawdzi się zainwestowanie w sieci komputerowe warszawa Zastanawiam się czy by w takie coś nie zainwestować

lasek

Post autor: lasek »

Mając własną firmę doskonale wiemy, że musimy zainwestować w wiele bardzo dobrych i niezawodnych programów . Bo jednak we firmie przesyła się bardzo dużo o różnych treściach danych. Dlatego też musimy także pomyśleć o archiwizacja danych . Bo niektóre urzędy wymagają od nas dość długiego trzymania niektórych danych , a taki program do archiwizacji danych z pewnością wiele nam w tym ułatwi.

arkini

Post autor: arkini »

Super, że o tym myślicie, ale radziłabym sprawdzić, czy osoba, z którą współpracujecie, przede wszystkim wie, jak to robić i nie oszuka was. Na pewno powinien mieć za sobą szkolenia bezpieczeństwo it , żebyście mogli mu ufać. Mi się to wydaje największą oczywistością.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Takie sprawy są na pewno również ważne w przypadku prowadzenia księgowości i całej księgowości, dlatego warto poznać sobie w tej kwestii jak najwięcej informacji. Ja akurat czytam o tym online, ale też interesuje mnie bardzo taka kwestia, jak schematy podatkowe mdr i zastanawiam się, na czym dokładnie one polegają.

ODPOWIEDZ