Co na prezent
Co na prezent
Witajcie! Mam pytanko do Was. Niedługo moja chrześnica ma chrzciny i nie bardzo wiem co kupić. Co kupujecie ? Doradźcie mi, chciałabym aby prezent był dla niej pamiątką po latach tak by miała co wspominać . Myślicie że taki jakiś łańcuszek choćby srebrny i do tego jakiś medalik byłby odpowiedni czy to lepiej na komunie? Bo wstępnie patrzyłam na kilku stronach i spodobał mi się łądny łańcuszek na ankabizuteria/pl/12-naszyjniki. Taki delikatny ale w końcu to dla maleństwa. Wiadomo w przyszłości bedzie to nosić pewnie ale nie chcialabym nic ordynarnego. Ale sama nie jestem przekonana doradźcie mi prosze...
Re: Co na prezent
Jeśli szukasz zabawek to polecam sprawdzić ten sklep bee/pl/249-zabawki-dla-dzieci . Wszystko zależy od tego co chcesz kupić ale gdybym to ja szykowała prezent to jednak bym celowała w zabawki. W zeszłym roku na chrzciny pokupowałam pełno takich zabawek i prezent był udany
Ja również uważam, że biżuteria, w tym także naszyjniki, to bardzo dobry pomysł na prezent. Na stronie internetowej sadva/pl/pl/18-naszyjniki-damskie widziałam ostatnio bardzo ładne i stylowe naszyjniki
Tak więc jeśli macie chwilę wolnego czasu, to polecam się tam rozejrzeć 

Jeśli chodzi o prezent dla dziecka to ja polecę Wam blog: czerwonyatrament/com/piasek-kinetyczny-a-zwykly-piasek/ . Jest to blog, na którym znajdziecie wiele prezentowych pomysłów i inspiracji. Myślę, że pomoże Wam w podjęciu decyzji.