Własny biznes

arkini

Re: Własny biznes

Post autor: arkini »

Nie mam większych problemów z biznesem, ale muszę przyznać, że niektóre sprawy przyprawiają mnie o dreszcze. Zabezpieczenie danych osobowych RODO jest poza moim zasięgiem , dlatego mam od tego kogoś z zewnątrz. Po prostu, nie umiałabym inaczej. To trudne, ale niestety, prawdziwe.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Prowadzenie biznesu nie jest wcale takie proste jak mogło by się nam wydawać. Przede wszystkim trzeba mieć określone umiejętności i predyspozycje. Owszem, pewnych rzeczy można się nauczyć a innych dowiedzieć na szkoleniach. Szkolenia dla szefów - to szkolenie, które z pewnością się przyda jeśli przewidujecie mieć pracowników w firmie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Wiele firm coraz częściej organizuje delegacji dla swoich pracowników, aby poszerzać zakres działalności firmy i aby współpracować z firmami z innych miast. Jeśli w Twojej firmie wiele osób wyjeżdża na delegacje i jeśli jest tych delegacji dużo, to sprawdzi się ewidencja delegacji , aby dokładnie wszystko rozliczyć bez problemu.

mind

Post autor: mind »

Własny biznes ma swoje ograniczenia, ale i potrzeby. Ja doskonale o tym wiem, dlatego zainteresowała mnie ochrona zgierz . Nie jest to zbyt ciekawą sprawą, bo to jednak oznacza wydatki, ale każdy ma swoje jakieś przekonania, dlatego jednak ja uważam, że warto je ponosić, dla dobra prowadzonej instytucji. Stąd po prostu ja idę w wydatki, by biznes się rozwijał.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jak masz swój własny biznes to nie obawiaj się korzystać z wsparcia osób z zewnątrz które pomogą ci podjąć właściwe decyzje. Mój znajomy na przykład korzysta z usług jasnowidza i twierdzi że ma wysoką skuteczność porad. Dokładniej mówiąc z badań rezonansem holograficznym jasnowidz.net/ więc warto sprawdzić.

milda

Post autor: milda »

Meble do biura dla firmy to nie wszystko. Warto także pomyśleć o zakupie akcesoriów biurowych. Te możecie wygodnie zamówić online. Są to między innymi takie teczki na dokumenty: biurwa/pl/teczka-lakierowana-kbk-a4-z-gumka-na-rogach .

adamowska

Post autor: adamowska »

Racja, są jeszcze takie ważne rzeczy jak na przykład internet, data center, telefonia firmowa, a słyszałam że inea dla firm ma bardzo ciekawą ofertę z takimi właśnie rzeczami więc chyba warto to ogarnąć jeśli prowadzisz własną firmę.

tomala

Post autor: tomala »

Jeżeli prowadzicie biznes lokalny to polecam także pomyśleć poważnie o zakupie auta dostawczego. A jeśli chodzi o odpowiednią zabudowę samochodu dostawczego to najlepiej zlecić to zadanie profesjonalnej firmie. Poczytajcie o takiej opcji jak zabudowy pojazdów dostawczych: ddzabudowy/pl/ .

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Sprzęt, aranżacja biura to wszystko jest ważne. Ale ja uważam, że jednak najważniejsi są pracownicy i ich odpowiednie motywowanie do pracy ;) Zdecydowałem, że wprowadzę w firmie karty Lunch Pass od Sodexo sodexo/pl/products/motywacja/dofinansowanie-posilkow/karta-lunch-pass/. Wszyscy są zadowoleni bo mogą w niższych cenach zmawiać jedzenie w różnych restauracjach a dodatkowo pracownicy integrują się wychodząc wspólnie na lunch :) Ten benefit to był strzał w dziesiątkę ;)

tamara

Post autor: tamara »

Na rynku działają firmy, które specjalizują się w archiwizacji dokumentów. Polecam zapoznać się na przykład z ofertą firmy Archiveo: archiveo/pl/ . Jestem pewna, że to będzie dobry wybór.

ODPOWIEDZ