Agencja Social Media

deborah

Agencja Social Media

Post autor: deborah »

Agencja Social Media Kraków - jaką polecacie? Szukam firmy, która zajmie się profilem sklepu internetowego na FB i IG.

ina83

Re: Agencja Social Media

Post autor: ina83 »

Dużo ważniejsze jest niż to gdzie jest agencja, jest to jaką ma wiedzę i doświadczenie. Teraz wszystkie takie działania w zakresie social media można zorganizować na odległość. Nie wiem jaka dokładnie forma promocji w tych social mediach cię interesuje, ale wiem, że popularna jest teraz współpraca z influencerami. I tutaj frankandgreg/com/wspolpraca-z-influencerami/ masz namiar na profesjonalną agencję, która może ci pomóc w tym temacie.

jolanta4060

Post autor: jolanta4060 »

Ja polecam agencje Advist. Mają oddział w Tarnowie i we Wrocławiu i sporo usług do zaoferowania jeśli chodzi o działania w sieci, oczywiście profile sklepowe w social mediach też ogarniają. I to całkiem skutecznie, mówię z doświadczenia ;) No i dobry kontakt z nimi jest, raportują swoje działania na bieżąco, zostawiam link do ich strony tam znajdziesz szczegóły advist/pl/

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Skoro już macie pomysł na swój biznes to warto też pomyśleć nad formą w jakiej będziecie go reklamować. Oprócz reklamy tradycyjnej polecam wykorzystać influencerów. Tutaj warsawnow/pl/poznaj-najpopularniejszych-influencerow-na-swiecie/?quad_cc macie na ten temat ciekawy artykuł. To popularna forma ostatnimi czasy.

ODPOWIEDZ