Jaki największy kredyt wzieliscie?
Re: Jaki największy kredyt wzieliscie?
Aktualnie to około 13500 zł. To miało być na połączenie innych pożyczek, a finalnie kupiliśmy samochód, bo stary to już gratem był jak nie wiem. I wydaje mi się, że dobrze zrobiliśmy, ale teraz kredytu konsolidacyjnego będzie nam szukał doradca kredytowy Gdańsk . Nie chcę więcej sama kombinować, bo to nie wiadomo, jak będzie.
Gdybyś potrzebował gotówki na już to polecam pożyczkę pod zastaw w tym lombardzie - lombardnazlotej/pl/ Oferta tam jest bardzo atrakcyjna. Myślę, ze lepiej wziąć pozyczkę pod zastaw niż pakować się w chwilówkę.
No mój największy kredyt jaki do tej pory wzięłam to kredyt na samochód. Ale nie jest on aż tak duży. A to wszystko dzięki temu iż zdecydowałam się na samochód prosto z salonu. Poszłam do salonu samochodowego Germaz ford największego dealera samochodów we Wrocławiu i przedstawili mi taką okazję cenową że szkoda było z niej nie skorzystać. Także teraz cieszę się super autkiem
My wzięliśmy ostatnio kredyt hipoteczny i kupiliśmy w końcu swoje mieszkanie. To była dobra decyzja. Przy okazji skorzystaliśmy też z usług doświadczonego doradcy kredytowego z Solemo Finanse: solemofinanse/pl/ . Dziękujemy za dobór odpowiedniego dla nas kredytu.
Wiecie co, to był taki na 13 tys do wypłaty, 20 tys. z odsetkami pewnie. Na razie nie spłaciłam go zbyt wiele, ale jeśli mi się uda, to w przyszłym roku się go pozbędę. Zależy, ile będę zarabiać. A ciekawa jestem, ile zarabia pośrednik kredytowy na takim kredycie. Ktoś może wie?
Wzięłam tylko jeden kredyt i stwierdziłam, że o jeden za dużo. Tak to jest w sytuacji, gdy pożycza się pieniądze we frankach. Wiele osób popełniło ten błąd, ale nikt nie przewidział skutków. Całe szczęście, że można liczyć na pomoc na przykład tej kancelarii kancelaria-wk/pl/kredyty-frankowe . Oferują profesjonalną pomoc dla Frankowiczów w odzyskaniu utraconych pieniędzy.
Kredyt na mieszkanie to zdecydowanie największy kredyt i chyba jedyny taki, wątpię bym kiedyś jeszcze musiała aż tyle kasy pożyczyć
Ale ze spłatą problemów nie mam, wszystko dzięki doradcom z boldinvest/pl/ , bo tak mi dobrali kredyt, że całkiem przyzwoite koszty wyszły i raty są naprawdę spoko 

No ja 450k - na dom, kredyt hipoteczny. Oczywiscie kredytu nie starczylo, wiec potrzeba bylo sobie jeszcze jakos dodatkowo radzic:/ U mnie na pomysl pożyczki prywatnej wpadl mąż - chwala mu za to! Wzielismy 10k na juz totalne wykonczenie domu, dzieki czemu moglismy sie przeprowadzic z wynajmowanego mieszkania, tym samym obcinajac koszty za wynajem.
Jezeli kogos interesuja pożyczki prywatne i jak to wyglada - to zajrzyjcie tutaj: udziele-pozyczki/pl/sprawdzone-pozyczki-prywatne/
Jezeli kogos interesuja pożyczki prywatne i jak to wyglada - to zajrzyjcie tutaj: udziele-pozyczki/pl/sprawdzone-pozyczki-prywatne/
Zobaczcie sobie też samochody ogłoszenia na serwsie ogłoszeniowym Pokato. Może znajdziecie tam coś co Was zainteresuje