Aranżacja wnętrz

kasiunia

Re: Aranżacja wnętrz

Post autor: kasiunia »

Sami urządzamy nasze pokoje i inne pomieszczenia w domu .Chodzi mi o to ,że nie korzystamy z żadnych firm zajmujących się to tematyką zawodowo.Owszem w urządzaniu domu pomaga mi siostra oraz pomysły jakie znajdujemy w internecie. Gdzie się zaopatrujemy w niezbędne elementy wyposażenia i ozdoby? To sklepy meblowe Warszawa-Domoteka .Tam na prawdę jest w czym wybierać.

KatC

Post autor: KatC »

a decydujecie się na meble kuchenne na wymiar czy raczej zamawiacie ze sklepu? Ja właśnie zastanawiam się, które rozwiązanie będzie lepsze. Póki co zapoznaję się z ofertą różnych producenów i sklepów i bardzo spodobała mi się oferta firmy Smolis. smolis-meble/pl/meble-kuchenne-sycow/. Robia meble na wymiar min. w Sycowie czyli tam gdzie mieszkam. Co sądzicie? Jak to bylo u Was z meblami?

tomala

Post autor: tomala »

Jeśli planujecie remont łazienki to poczytajcie też sobie więcej o różnych łazienkowych inspiracjach. Znajdziecie je na przykład na tym blogu: mdmconcept/pl/wanna-z-prysznicem-zalety-i-wady/ . Zachęcam do lektury, to bardzo ciekawe artykuły.

kalka

Post autor: kalka »

W sumie ja sama nie wiem, co chcę robić, ani jak to wszystko rozgraniczać, ale na pewno farba biała na sufit będzie nam potrzebna, bo wydaje mi się, że nie będzie to wcale takie proste znaleźć coś naprawdę śnieżnego. Dlatego może podpowiem Wam, że jednak w sieci mam sporo motywacji i to mnie cieszy.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Co sądzicie o czymś takim wnetrzadlaciebie/com/profile-led-czyli-jak-urzadzic-pokoj-studenta . Przeczytałam ostatnio ten artykuł i powiem szczerze, że spodobało mi się takie rozwiązanie z profilami led. Chyba muszę pokazać mężowi, może zrobimy sobie coś takiego jeszcze w tym roku.

kasiunia

Aranżacja wnętrz to bardzo przyjemne zajęcie i najczęściej zaczynamy od wyboru koloru ścian. Często się jednak zdarzało ,że farba nie najlepiej kryła poprzedni kolor. Od jakiegoś czasu stosuje się specjalne emulsje gruntujące , którymi maluje się ściany .Dzięki temu mniej zużywamy drogiej farby właściwej a krycie jest rewelacyjne.

mind

Post autor: mind »

W sumie ja to mam problem z tym, jak ma to wyglądać pod kątem malowania, dlatego jeśli wiecie ile rozpuszczalnika do bazy się daje, żeby to miało sens, to ja poproszę o takie informacje. Dodam, że ogólnie mam problem z wyszukiwaniem odpowiedzi w sieci , dlatego liczę na Wasze rzetelne wskazówki i podpowiedzi.

iskierka

Post autor: iskierka »

A co powiecie na niebieski sufit ? Czy warto byłoby w ten sposób pomalować przykładowo sufit w pokoju dziecięcym, czy lepiej tradycyjnie na biało? Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Czy ktoś z was ma pomalowany sufit w innym kolorze, jak w białym?

kasiunia

Jednym z pomieszczeń w naszych domach , gdzie jego urządzenie jest całkiem kosztowne jest łazienka. Od tego jak wyposażymy łazienkę zależy jej komfort użytkowania. Wanna czy prysznic? - to odwieczne pytanie, które pojawia się kiedy wchodzimy do łazienki przed jej urządzaniem. Warto też pomyśleć o czymś takim jak baterie bidetowe - porcelanico/pl/pol_m_ARMATURA_Baterie-Bidetowe-170.html , to jest na prawdę warty rozważenia element wyposażenia łazienki.

kasiunia

Wiele ciekawych i przydatnych propozycji, dziękuję

ODPOWIEDZ