Biżuteria

arkini

Biżuteria

Post autor: arkini »

Jaką biżuterię lubicie? Może podpowiecie, co Was najbardziej inspiruje?

arkini

Re: Biżuteria

Post autor: arkini »

W sumie mam standardową biżuterię złotą i srebrną, ale chcę czegoś jeszcze innego i dla mnie naprawdę fajnym pomysłem będzie biżuteria z żywicy . Widziałam fajne możliwości w różnych sklepach, a dodatkowo podobno można coś samemu zrobić z żywicy. I myślę, że warto spróbować. Co wy na to?

bulba

Post autor: bulba »

Jesli ktoś z was zajmuje się sprzedażą biżuterii, to powinien pamiętać o odpowiednim, ładnym jej zapakowaniu :) Świetnie w tym celu sprawdzają się woreczki na biżuterię :) Bawełniane, ekologiczne i eleganckie opakowanie , duży wybór kolorów i rodzajów tkanin :)

tamara

Post autor: tamara »

Wszystko zależy od tego, jakie dodatki do ubrań lubisz. Jeśli chodzi na przykład o piercing to polecam Ci zajrzeć tutaj: crazyneedles/pl/pl/menu/smiley-268 . Znajdziesz tam między innymi ogromny wybór kolczyków.

oppa

Post autor: oppa »

a co powiecie na biżuterię srebrną, taką z dodatkiem kamieni ? osobiście uważam, ze takie dodatki mogą nadać niepowtarzalnego charakteru każdej stylizacji :) jeśli chodzi o sklep to warto zajrzeć do Misarte misarte/com/pl/. Szeroki wybór, atrakcyjne ceny, sporo promocji. Można tu liczyć na profesjonalną obsługę i szybką realizację zamówień.

maklana

Post autor: maklana »

Wydaje mi się, że teraz jest idealny moment, aby zwrócić uwagę na złote łańcuszki damskie i rozważyć ich dodanie do swojej kolekcji biżuterii. Uważam, że są one nie tylko pięknym i trwałym dodatkiem, ale także posiadają głębokie znaczenie i symbolikę. Dlatego też, warto je mieć w swojej szkatułce i nosić z dumą.

ODPOWIEDZ