Zdrowa kuchnia

Mika

Re: Zdrowa kuchnia

Post autor: Mika »

Ja postanowiłam wprowadzić do moich dań więcej orzechów, bo mąż je bardzo lubi. Staram się go zaskakiwać i szukam nowych potraw a także niespotykanych wcześniej orzechów. Ostatnio do owsianki dodałam orzechy pecan, które kupiłam na ceneo/pl/Bakalie/Rodzaj:Orzechy_pecan.htm . Są mega smaczne i zdrowe, mężowi bardzo smakują więc będę zamawiać ich więcej.

lisa

Post autor: lisa »

A powiedzcie mi macie okap w kuchni? Jakiej firmy? Ja trafiłam dzisiaj na ciarkodesign/com/ i poważanie zastanawiam się nad okapem od Ciarko Design. Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tej firmy i chyba skorzystam z jej oferty. Zależy mi na porządnym, nowoczesnym okapie.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

A do kuchni to chciałam was spytać gdzie mam zamawiać sztućce nowe? Koleżanka mi ten gerlach/pl/zestaw-sztuccow sklep polecała i widzę że mają duże wyprzedaże właśnie. Od nich mam patelnie i jestem zadowolona więc chyba też zamówię te sztućce tam.

Kobietaewka77

Post autor: Kobietaewka77 »

Do przyrządzenia zdrowego jedzenia, nie wystarcza tylko zdrowe produkty, chociaż na to bardzo duże znaczenie, ważne tez jednak jest to w jaki sposób, przygotowujemy danie. Teraz mamy bardzo dużo sposobów, w jaki możemy gotować, jednak potrzebne do tego są odpowiednie zestawy garnków, mamy inne garnki d gotowania na parze, wolnego gotowania, naczynia do pieczenia, czy coś takiego jak szynkowar do przygotowania mięsa.

Awatar użytkownika
wirus

Post autor: wirus »

W moim domu rodzinnym od zawsze była moda na pieczenie ciast, dla tego tą tradycję chciałbym przenieść do mojej rodziny, którą w zeszłym roku założyliśmy razem z żoną. Z tego względu kupiłem jej foremki aluminiowe, aby w pełni mogła oddać się sztuce pieczenia ciast. Idzie jej to co raz lepiej, chociaż na początku prawie puściła mieszkanie z dymem.
Twoje myśli i uczucia tworzą Twoje życie.

Bomka

Post autor: Bomka »

Poduszka ortopedyczna jeśli ma problemy z kręgosłupem, są zestawy herbat z kubkiem i zaparzaczem, album na zdjecia, ramki, wózek na zakupy, ewentualnie bon podarunkowy do wybranego sklepu. Jesli babcia lubi dekoracje i ceramikę, polecam zajrzeć sobie do tego sklepu: andyceramika/pl/ W sklepie można dostać ceramikę Bolesławiec Najtaniej Jest tam outlet, tak więc wiele takich dodatków można kupić o wiele taniej niż w wielu stacjonarnych sklepach

ineza

Post autor: ineza »

Czasami można sobie pozwolić na lekkie odstępstwa i np. zjeść pyszne lody świderki lodypetra/pl/lody-swiderki/ :) Wszystko z głową! a takie pyszności latem smakują jeszcze lepiej

ineza

Post autor: ineza »

Jest taka Hurtownia spożywcza na Śląsku i tam warto zamawiać różne produkty hurtownia-smakosz/pl/hurtownia-spozywcza-slask/ Moim zdaniem warto sobie zajrzeć na ich stronę!

Ligawa

Post autor: Ligawa »

Robienie hurtowych zakupów to dobry pomysł na tańsze zakupy o ile dogadasz się ze znajomymi, żeby dzielić się zakupionymi produktami. Nie zawsze da się to zrobić. Dla mnie ważniejsze jest, żeby to co kupuję było przede wszystkim zdrowe. Teraz, gdy mamy taki problem z wodą z powodu suszy ważny jest sposób jej przechowywania. Warto zastanowić się nad przechowywaniem wody w miedzianych naczyniach takich jak te z zielonysklep/pl zielonysklep/com/naczynia-miedziane . Woda przechowywana w miedzianym naczyniu stanie się również naturalną wodą alkaliczną, która pomaga zrównoważyć poziom pH twojego organizmu.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Zdrowa kuchnia to jeden z ważnych elementów zdrowego trybu życia .Dobrze wiemy ,że w polskiej kuchni dość dobrze zadomowiły się potrawy smażone. Zadbajmy zatem aby korzystać z wysokiej jakości olejów do smażenia. Bez wątpienia takim olejem jest olej rzepakowy a wszystko za sprawą jego wysokiej temperatury dymienia wynoszącej aż 242 stopnie C. To bardzo ważne by używać do smażenia dobrego oleju.

ODPOWIEDZ