Niewykorzystany budżet firmy

tadekeloel

Niewykorzystany budżet firmy

Post autor: tadekeloel »

Cześć. Jakie macie pomysły na niewykorzystany budżet? Myślałam nieco nad nagrodami Sodexo, gdzie można takim sposobem zwiększyć sprzedaż poprzez karty premiowe, kupony czy eVouchery jako jedna z nagród, która się zwraca. Możecie więcej poczytać na ich stronie: bit.ly/zainwestuj_budzet :)

Kulka

Re: Niewykorzystany budżet firmy

Post autor: Kulka »

Inwestowanie firmowych nadwyżek wymaga znajomości rynków finansowych i stałej obserwacji ich rozwoju, bo ryzyko jest bardzo duże. Ważna może być informacja o rynku instrumentów pochodnych. Znajdziesz ją na portalu Notatek/pl gdzie wiele akademickich notatek zamieszczają studenci różnych kierunków studiów. Zobacz link notatek.pl/rynek-instrumentow-pochodnych

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Sprawdzaliście może kiedyś oszczędzanie a inwestowanie różnice ? Nie ukrywam, że przy własnej firmie to bardzo istotne informacje, więc wydaje mi się, że jak najbardziej warto sprawdzać takie kwestie, jeśli mówimy o budżecie naszej firmy.

arkini

Post autor: arkini »

Właściwie to może inwestowanie? Na rynku wciąż są nowe możliwości, a dziś, kiedy inflacja szaleje, tak naprawdę nie opłaca się nie wykorzystać zasobu finansowego. Dlatego warto przede wszystkim spróbować tej app.wealthseed.eu/on/onboarding/?source=AMBA490KW darmowej i bezpiecznej aplikacji. Tu pieniądze zabezpieczone zgodnie z polskimi regulacjami – ma zgodę KNF.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Ogromną rolę odgrywa badanie i poszerzenie działań na rynek niemiecki , tak aby prace wykonywane na nim były maksymalnie ulepszone, które będą przynosić zyski firmie. Planując innowacje w swoje firmie warto poczytac na temntemat w tej kwestii !Wszelkie informacje znajdziecie na bluemedia/pl/baza-wiedzy/blog/ecommerce/rozwazasz-wejscie-na-niemiecki-rynek-ecommerce-to-warto-wiedziec-221306 Koniecznie sprawdź

KatC

Post autor: KatC »

Myślę, że te karty podarunkowe Sodexo to bardzo dobry pomysł. Ja jednak cześć tego budżetu przeznaczyłabym na reklamę firmy. U mnie sprawdzają sie kampanie facebook ads advist/pl/uslugi/facebook-ads/, dzięki którym mam jeszcze większą liczbę klientów a co za tym idzie większe zyski :)

ODPOWIEDZ