Uszkodzone auto

maklana

Re: Uszkodzone auto

Post autor: maklana »

Moje auto już też ledwo jeździ i doszłam do wniosku , że nie opłaca się naprawiać. Prędzej odwiedzę komis samochodowy Oleśnica i kupię nowe, a stary oddam do złomowania albo odsprzedam jako uszkodzone. Tak zdecydowanie finansowo lepiej wyjdę

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

A uszkodzone auto jak macie to jaki ubezpieczyciel sam zabierze je do serwisu? Bo tutaj beesafe/pl/najtansze-oc/ widziałem że taka usługa dodatkowa jest możliwa do wykupienia, chyba wezmę tam właśnie moją polisę.

veteran

Post autor: veteran »

Niedawno uszkodził mi się silnik z wady producenta w nowym aucie i niestety samochodu nie opłaca się już naprawiać, bo koszty są wyższe niż wartość pojazdu. Na stronie zielonydziennik/pl/2021/07/15/uszkodzony-silnik-a-odszkodowanie-z-ac-co-musisz-wiedziec/ przeczytałam, że jakbym miała autocasco to pokryliby koszty naprawy, jeżeli usterka by była wadą producenta tak jak w moim przypadku. Na następny raz będę mądrzejsza i zainwestuję w autocasco.

novka

Post autor: novka »

Pytanie co się uszkodziło czy to automatyczne skrzynie biegów czy coś innego, by wiedzieć czy iść do mechanika czy elektryka... chociaż chyba najlepiej wybrać warsztat, który po prostu oferuje kompleksowe naprawy, tak chyba będzie najwygodniej

ineza

Post autor: ineza »

Czasami lepiej po prostu kupić nowe, można używane np. w mm cars w Katowicach. Nasz hyundai jest właśnie od nich :)

Maja

Post autor: Maja »

Jeśli auto jest uszkodzone i nie da się go naprawić to warto zastanowić się nad oddaniem go na skup aut oświęcim. To miejsce, gdzie można sprzedać auto z dowolnego rocznika, marki i w każdym stanie technicznym. W skupie fachowcy dokonują szybkiej wyceny i za samochód płaca gotówką.

Awatar użytkownika
Taheei45

Post autor: Taheei45 »

Witam Was.

Jesteście może w stanie polecić kogoś naprawdę dobrego i sprawdzonego od diagnostyki komputerowej na terenie Katowic lub w ogóle gdzieś ze śląska? Ja się w tym momencie zastanawiam, czy na przykład oferta https://auto-klinika.pl/diagnostyka_komputerowa byłaby OK... Co na ten temat sądzicie? Z góry wielkie dzięki za sugestie w tym obszarze tematycznym.
skoro nie mogę zapomnieć, staram się odwrócić los

milda

Post autor: milda »

Może zainteresuje Was pomoc drogowa 24h, holowanie TIR holownik Trzebnica, Wrocław: https://jarex24.pl/ ? Jest to firma, z której usług miałam okazję osobiście korzystać. Muszę przyznać, że byłam z nich bardzo zadowolona.

rezo

Post autor: rezo »

Szukając pomocy drogowej, warto wziąć pod uwagę różne aspekty, takie jak cena, dostępność czy profesjonalizm. Jeśli chodzi o holowanie auta, warto zwrócić uwagę na specjalistów w tej dziedzinie. Dlatego też, dobrym pomysłem jest skorzystanie z usług pomoc drogowa luboń https://holowanie-aut.pl/, której głównym celem jest zapewnienie kompleksowej i profesjonalnej pomocy drogowej w razie potrzeby

ODPOWIEDZ