Event pracowniczy
Event pracowniczy
Siemka, tak jak w temacie. Planuję przeprowadzić dla swojej firmy event pracowniczy w formie gry miejskiej. Szukam kogoś sprawdzonego kto pomoże w organizacji takiego przedsięwzięcia. Rozmawiałem o tym ze swoim znajomym i ten polecił mi https://cityexploring.pl/gry-miejskie-chorzow/ . Sam korzystał z ich usług i był mega zadowolony. Rzeczywiście będzie to dobry pomysł?
Biurokracja to dobrze zorganizowana zaraza.
Re: Event pracowniczy
Cześć na pewno zrobicie sami, ale wydaje mi się, że nie ma to jak rozwiązania, które są dla mnie dobre. Widzicie, jednak ja mam wrażenie, że nie do końca wiadomo, co robić, ale też po prostu nieznajomość organizacji takich eventów jest po prostu trudna. I dlatego zerkam sobie na takie integralpoland/com/ strony. One są podpowiedzią idealną.
Re: Event pracowniczy
Organizacja eventów, jak i różnego rodzaju konferencji na pewno nie jest łatwa, dlatego jestem zdania, że powinniście rozejrzeć się za ofertą firmy bluexperience.pl. Oni zajmują się wszystkim tym, co trzeba, aby konferencja lub inny event były dopięte i zaplanowane na ostatni guzik. Koniecznie sprawdźcie.