Budowa

Mika

Budowa

Post autor: Mika »

Jeżeli przed wami budowa domu, warsztatu czy innego budynku warto zaopatrzyć się w dobrej jakości specjalistyczne sprzęty. Nie wszystko trzeba kupować, są firmy, które wypożyczają sprzęt budowlany taki jak np. rusztowania. Pamiętam jak mój wujek kiedyś szukał szalunków systemowych i znalazł je tylko na stronie delta-bud.eu/pl/produkty-uslugi/szalunki/szalunki-systemowe/

Kazika

Re: Budowa

Post autor: Kazika »

Zanim rozpoczniecie budowę Waszego wymarzonego domu, potrzebny Wam będzie najpierw jego projekt :) Słyszeliście już o promocjach, jakie przygotowała w sierpniu firma MG Projekt? Na stronie mgprojekt/com/pl/ dowiecie się na ich temat nieco więcej, polecam, bo można zaoszczędzić aż 20% ;)

lasek

Post autor: lasek »

Przy budowie domu bardzo ważnym elementem jest wybór dobrej jakości okien. Dlatego też my zdecydowaliśmy się na zakup okien w firmie Drutex. A zdecydowaliśmy się właśnie na tę firmę, gdyż jest to jeden z najlepszych liderów wśród stolarki okiennej w Europie. Poza tym oni bardzo dobrze doradzą nam jaki rodzaj okien będzie dla nas najlepszym rozwiązaniem aby móc zaoszczędzić na cieple.

Felka

Post autor: Felka »

Wiadomo, że budując własny dom trzeba pomyśleć o wielu sprawach. Według mnie ważną kwestią jest też ocieplenie domu, choć to dalszy etap prac. Mogę polecić firmę izolmax/pl/, bo istnieją już wiele lat na rynku, mają doświadczenie w branży budowlanej. Sami sprawdźcie.

mind

Post autor: mind »

Ja Wam powiem, że budowa domu wcale nie jest taka skomplikowana, jeśli ma się odpowiednie osoby przy sobie. I też miejsca, gdzie możemy odpowiednie rzeczy kupić. Ja mogę Wam na przykład podpowiedzieć, że sklep sawic ma w ofercie wiele z wyposażenia hydraulicznego. Kto wie, czy może akurat nie znajdziecie tam tego, co wam jest potrzebne.

tamara

Post autor: tamara »

Życie warto sobie ułatwiać. Dlatego warto poczytać o tym, jak działa system jednego klucza. Na stronie masterkey/pl/ znajdziecie wszystkie informacje na ten temat.

lasek

Post autor: lasek »

Budowa domu to bardzo duże wyzwanie. Dlatego też każdy zastanawia się nad tym jakie będzie dobre rozwiązanie. Sama zastanawiam się nad tym czy lepiej kupić gotowy dom czy bawić się w jego budowę. Tym bardziej, że znalazłam w tym Biuro nieruchomości w Krakowie mają kilka bardzo interesujących ofert. Także według mnie jest to bardzo dobre i konkretne rozwiązanie

Ninna34

Post autor: Ninna34 »

Budowa domu to poważne przedsięwzięcie, więc trzeba się do niej porządnie przygotować. Dlatego trzeba dobrze przemyśleć wybór projektu domu. Ze swojej strony polecam ten projekt - domywstylu/pl/projekt-domu-motylek_2.php Jest to niewielki, ale bardzo urokliwy dom, dostosowany do 4-osobowej rodziny. Zapewni on wygodę i komfort mieszkalny, a jednocześnie można go zmieścić nawet na mniejszej działce.

iskierka

Post autor: iskierka »

Natomiast ja swój wymarzony projekt Kajtek, znalazłam na stronie mgprojekt/com/pl/tanie-projekty . Jestem bardzo zadowolona, ponieważ był niedrogi. A cała koncepcja domu bardzo mi się podoba. Szukałam czegoś tak nowoczesnego i minimalistycznego.

mind

Post autor: mind »

Dzięki

ODPOWIEDZ