Wakacje w Polsce

Felka

Wakacje w Polsce

Post autor: Felka »

Cześć, za kilka dni zaczynam urlop i wyjeżdżam w Polskę. Wciąż nie wiem, na jaki środek transportu się zdecydować. Chyba najłatwiej będzie wynająć auto. Znalazłam nawet w Łodzi tę wypożyczalnię beep.rent/oferta/wypozyczalnia-samochodow-lodz/ . Spodobała mi się ich oferta, bo jest tanio i to ja sama decyduję, z którego rocznika auto wybiorę. Znacie ich? Warto skorzystać z oferty?

iskierka

Re: Wakacje w Polsce

Post autor: iskierka »

Teraz jest wiele atrakcyjnych ofert na wakacje, także fajnie... Zawsze idzie znaleźć coś dla siebie fajnego, wystarczy w sieci się dobrze rozglądnąć. Ja chociażby planuję teraz wybrać się nad morze i właśnie cieszę się, bo znalazłam świetny hotel - hotelzalewski/pl/hotel/dla-dzieci , gdzie jest otwarty nawet na rodziny i jest tam wiele atrackji.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wakacje w Polsce ? ,moim zdaniem jak najbardziej. Trzeba się tylko do takiego wyjazdu odpowiednio przygotować. Powiem szczerze ,że bardzo lubię morze a polskie plaże są przepiękne.Trzeba jednak uważać ,jeśli jedziecie z dziećmi to trzeba znaleźć sposób na silne i niebezpieczne słońce. Taki namiot plażowy z pewnością ochroni nasze pociechy przed słońcem.

agrusz

Post autor: agrusz »

A może wakacje na motorze? Co sądzicie o taki rozwiązaniu? Warto wybrać się w rejony województwa świętokrzyskiego. Tutaj youtube/com/watch?v=2f8k66uvwl8 można się dowiedzieć więcej. Przede wszystkim ważne jest to, aby aktywnie spędzić czas i sporo zwiedzić. To jest podstawa.

tadekeloel

Post autor: tadekeloel »

Ja wybierając się w podróż ze znajomymi zdecydowałem sie wynająć busa w OMT omt-wypozyczalnia-samochodow/pl/wynajem-busow-tarnow/. Mają bardzo korzystne ceny wynajmu i nowoczesne samochody :)

kasiunia

Lubimy bardzo ciepłe klimaty a w Polsce niestety można trafić na każdą pogodę , także chłodniejszą podczas wakacyjnego wyjazdu. Bardzo też lubimy polskie Mazury i właśnie dlatego na taki wyjazd specjalnie trzeba się przygotować. Takie damskie spodnie welurowe - dstreet/pl/product-pol-42056-Spodnie-damskie-welurowe-MIA-bordowe-UY0437z.html , pomogły mi przetrwać chłodniejsze dni i wieczory.

fifi15

Post autor: fifi15 »

Jeśli chcesz spędzać wakacje w Polsce to może zainteresuje cię oferta tej firmy https://www.sailor.pl/ gdzie wyczarterujesz jacht. Możesz pożeglować po polskich jeziorach lub w egzotycznych miejscach na cały świecie. Na pewno będzie to niezapomniana przygoda.

kasiunia

W Polsce jest na prawdę co zwiedzać , jednak nasze oczy od wielu już lat skierowane są na południe Europy. Tam możemy cieszyć się ciepłym morzem oraz słońcem. Tam po prostu pogoda jest w zasadzie zawsze pewna. Jak dzieci były małe to takie pieluchomajtki dla niemowlaka były koniecznością. Trzeba też jasno powiedzieć ,że przyzwyczailiśmy się do wygody.

Orian

Post autor: Orian »

Jeżeli chodzi o wakacje w Polsce to jest wiele opcji ale osobom stawiającym na aktywny tryb polecam to miejsce westerncamp.pl Oni zapewnią odpowiednią atmosferę na miejscu i dobrze cię nakarmią a jak tego mało obok masz park rozrywki Energylandia. Na pewno nie zawiodą twoich oczekiwań.

elzunia54

Post autor: elzunia54 »

Jest mnóstwo ciekawych miejsc w Polsce. W okolicy Gdańska znajduje się ZOO, którego ofertę znalazłam pod adresem: https://zwierzakinadpotokiem.pl/atrakcje/ . Zainteresowało mnie dużą różnorodnością gatunków zwierząt, które można karmić, głaskać, przytulać. Atrakcji jest jeszcze więcej.

ODPOWIEDZ