zabawki erotyczne
zabawki erotyczne
Hejka. Nie wiem jak Wy ale ja czasami lubię być niegrzeczna w łóżku i pobawić się jakimiś zabawkami erotycznymi. Dzięki temu wiem, że nuda nam nie grozi nawet w łóżku a to jest bardzo ważne. Dlatego też zastanawiam się nad kupnem także jakiegoś wibratora. Bo widziałam tutaj secretplace/pl/wibratory-kroliczki/ kilka dość ciekawych takich zabawek. Myślicie, że to także dobre rozwiązanie?
Re: zabawki erotyczne
Ja również czasami lubię być niegrzeczna. Czytałam niedawno fajny poradnik secretplace/pl/blog/o-co-boicie-sie-zapytac/bdsm.html . Czasem mam fantazje jak z filmów o greyu i chciałabym wdrożyć to do naszej sypialni. jeżeli również chcecie się pozbyć nudy w łóżku to polecam dodać nieco dodatków gadżetów i otworzyć się na nowości w łóżku
Mnie ostatnio bardzo ciekawią właśnie zabawki erotyczne, które by nieco podgrzały atmosferę w sypialni. Ale na początek chciałabym wypróbować afrodyzjaki - sexshop112/pl/afrodyzjaki/7-najsilniejsza-hiszpaska-mucha-brak-elixir-15-ml.html Jeszcze nigdy z takich rzeczy nie korzystałam i jestem bardzo ciekawa, jak to działa i jakie będą efekty 

Jeśli nie wiecie na co się zdecydować, to na pewno warto sobie zerknąć na tę stronę naszseks/pl/ . Znajdziecie tam bowiem praktyczny blog o seksie. Jest tam wiele różnych ciekawych i praktycznych informacji na temat seksu i tematów z nim związanych. Myślę, że warto stawiać na sprawdzone rozwiązania. Czasem trudno porozmawiać o tym z kimś bliskim czy nawet ze swoim partnerem. Właśnie dlatego taki blog może okazać się pomocny.
A prócz zabawek mieliście kiedyś okazję używać maszyn do seksu? Na pinkszop/pl/maszyny-do-seksu/ można zakupić i dość sporo ciekawych jest do wyboru
W sumie nie powiem, żebym nie używała, ale nie kombinuję. Najważniejsze dla mnie jest to, żeby było dobrze między mną, a partnerem. Chodzi o to, że można próbować, ale bez przesady. A jeśli mam mówić szczerze, to też zainteresowała mnie antykoncepcja awaryjna preparaty i tak dalej.
Ja bardzo polecam takie stroje erotyczne lovita/pl/collections/zmyslowe-stroje Moim zdaniem super opcja szczególnie na początek
Ja chciałam zamówić sobie body erotyczne, żeby poczuć się trochę bardziej sexy przy moim mężu. Znalazłam bardzo ładne kroje w tym sklepie sexshop112/pl/85-body-gorsety-erotyczne . Jestem w rozmiarze plus size i tutaj mają właśnie takie modele.