Cześć,
wiele dzieci nie lubi jeździć w fotelikach, bo czują się skrępowane. Mam ten sam problem i zastanawiam się, jak go rozwiązać. Znalazłam Smart Kid Belt. Czytałam, że pasy zapewniają bezpieczeństwo dzieciom w trakcie jazdy i łatwo się je montuje. Przeszły też testy bezpieczeństwa. A Wy korzystacie z nich? Jakie macie opinie?
Dziecko vs. fotelik samochodowy
Re: Dziecko vs. fotelik samochodowy
W wypożyczonych samochodach trudno o fotelik, dlatego myślę, że Smart Kid Belt to dla Ciebie dobre rozwiązanie. Pasy są bezpieczne, bo przeszły przez liczne testy i mają homologację. Montaż nie jest skomplikowany, a dziecko będzie chronione podczas jazdy. Więcej informacji na ich temat znalazłam na stronie smartkidbelt/com/pl/ .
Ja na szczęście nie mam problemu z fotelikiem, ale wiem, że wiele dzieci nie lubi w nich jeździć. Czytałam niedawno o Smark Kid Belt, bo to ciekawy i na pewno przydatny gadżet. Podobno poprawiają bezpieczeństwo, a ich instalacja jest łatwa. Przyda się w podróży za granicą czy w taksówce. Chyba warto je kupić.
Widzę, że zastanawiacie się nad tym - jaki fotelik samochodowy dla swojego dziecka wybrać. Z mojej strony muszę wam powiedzieć, że model Pixel PRO avionaut/com/pl/foteliki/avionaut-pixel-pro?color=BeigePro02 robi ogromne wrażenie. Nie tylko fajnie się go montuje, ale ogromnym plusem jest jego lekkość. Z tego co pamiętam to chyba waży, tylko 2,5 kg - szok... A mimo wszystko jest solidnie wykonany i jest stabilny.
dla starszaka dobrym rozwiazaniem jest SmartKidBelt. Rodzice nie musza sie meczyc z fotelikiem, z montazem. Smartkidbelt przeszedl wiele testow i jest bezpieczny dla dziecka.
Fotelik dla dziecka jest ważny ale też i ubezpieczenie szkolne. Tu https://www.compensa.pl/ubezpieczenie/nnw-szkolne/ masz opcje na takie z niską składką i dobrymi warunkami. Będziecie z nich zadowoleni.
Jeżdżąc z córką w foteliku na tylnym siedzeniu, cały czas odwracałam się, by zerknąć czy u niej wszystko w porządku, przyjaciółka podpowiedziała mi, że lusterko będzie rozwiązaniem mojego problemu. Więc zajrzałam na https://8stars.com/pl/6-akcesoria i zamówiłam. Teraz już jeździmy spokojnie na nasze wspólne wyjazdy.