Kryzys w firmie

kasiunia

Kryzys w firmie

Post autor: kasiunia »

Z trudnymi sytuacjami spotykamy się niemal codziennie raczej sobie z nimi dajemy rad e.Co jednak jeśli dopadnie naszą firmę poważniejszy kryzys, na przykład niesłuszne posądzenia albo negatywne opinie pojawiające się w sieci ? Co wtedy należy robić? Zapraszam do lektury tego artykułu - hrstandard/pl/2019/09/11/jaki-kolor-ma-twoj-pr/ .Lepiej być przygotowanym przedsiębiorcą , lepiej wiedzieć jak się zachować .

elzunia54

Re: Kryzys w firmie

Post autor: elzunia54 »

To prawda, ja natomiast planuję otwarcie sklepu internetowego, bo wydaje mi się, że akurat ta branża cały czas się rozwija. Wolimy kupować wszystko online niż stacjonarnie. Moja uwagę zwrócił ten artykuł https://bydgoszcz.dlawas.info/biznes/st ... id,20436,a o płatnościach online. Może ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami?

lisa

Post autor: lisa »

Jeśli interesuje was obecna sytuacja w kraju to polecam artykuły dostępne na https://e-journalist.pl/pracownicy-akad ... ie-bedzie/ Ja szczególnie interesuję się teraz polityką i trwającym kryzysem. Mocno odbija się to na naszej rodzinie i cały czas szukamy rozwiązań.

kasiunia

Trudne sytuacje pojawiają się co jakiś czas i z tym trzeba nauczyć się żyć. Ostatnio przedsiębiorcy mają dość duże problemy ze znalezieniem pracowników do firm. Pracodawcy zaczęli więc ostro konkurować o dobrych pracowników .Nie zawsze są to li tylko wysokie zarobki. Często jest to na przykład bezpłatna prywatna opieka medyczna albo darmowy karnet na siłownię. Ostatnio pojawia się nowy trend - śniadanie do firmy w formie bufetu. Tym także można zachęcić pracowników do pracy w naszej firmie.

Awatar użytkownika
acid641

Post autor: acid641 »

To są naprawdę trudne momenty dla przedsiębiorstwa.
Komunikujemy się w przestrzeni bez powietrza.

novka

Post autor: novka »

Jeśli szukasz sposobu na urozmaicenie swojego biznesu, warto zwrócić uwagę na plastikowe nakrętki dostępne na stronie https://omegaplastics.pl/plastikowe-nakretki/. Mówiąc o ich zastosowaniu, warto wspomnieć o ich wytrzymałości i uniwersalności. Można je wykorzystać w wielu branżach, od spożywczej po farmaceutyczną. Myślę, że są to doskonałe rozwiązanie dla przedsiębiorców poszukujących inspiracji w kwestii nowych możliwości dla swoich produktów.

kasiunia

Powiem tak , kryzysy i trudne sytuacje zdarzają się wszędzie i niestety będą zdarzały się dalej. Trzeba się na taką ewentualność przygotować i wiedzieć jak się wtedy zachować. Czasami możliwe jest zapobieżenie takowym sytuacjom. Bez wątpienia na wiele takich sytuacji rozwiązanie znajdzie trener i doradca biznesowy, warto nawiązywać współpracę w tym zakresie z osobami doświadczonymi a bez wątpienia Pani Iwona Firmanty jest taką osobą.

maklana

Post autor: maklana »

Czy zastanawialiście się kiedyś, jak profesjonalne eventy mogą wpłynąć na wizerunek Waszej firmy? Dobrze zorganizowana konferencja branżowa to świetna okazja do zaprezentowania swojej marki i nawiązania cennych kontaktów biznesowych. agencja eventowa może pomóc w przygotowaniu wydarzenia, które zapadnie w pamięć uczestnikom i przyniesie wymierne korzyści.

ODPOWIEDZ