Oczyszczalnia ścieków
Re: Oczyszczalnia ścieków
Jeśli planujesz zrobić oczyszczalnię ścieków to będą potrzebne odpowiednie zbiorniki a wtedy postaw na ofertę tej firmy https://ekozbiorniki.pl/produkt/pompa-r ... ue-mauser/ Oni mają zbiorniki na paliwa, deszczówkę czy do szamb oraz niezbędne akcesoria. Z nimi stworzysz wydajną przydomową oczyszczalnię.
Jestem ciekawa, które szambo betonowe lubuskie możecie wskazać jako wybór dla Was. Co prawda szukałam z dwiema komorami, ale jeśli tak jedna będzie miała automatycznie odpowiednio dużo miejsca, to się do tej jednej ograniczeń. Niech to mi odpowiada i niech będzie dla mnie dobrem, co wy na to?
Wiadomo ,że najlepszym rozwiązaniem jeśli chodzi o odprowadzanie ścieków jest podłączenie naszej instalacji do instalacji miejskiej. Nie zawsze jest to jednak możliwe, doskonale o tym wiecie. Pozostaje nam wybudowanie szamba albo przydomowej oczyszczalni ścieków. Właśnie dla takich instalacji dedykowana jest specjalna pompa brudnej wody z rozdrabniaczem .To chyba najlepsze wyjście , kiedy temat podłączenia naszego domu do instalacji miejskiej jest dość odległy.