Ubezpieczenie na życie
Ubezpieczenie na życie
Witam, niedawno w artykule radioostrowiec/pl/2021/08/05/jak-odzyskac-pieniadze-z-ubezpieczenia-na-zycie/ przeczytałam, że mogę ubiegać się o zwrot wpłaconych składek za ubezpieczenie na życie, jeżeli będę z niego rezygnować. Akurat mam taki plan i co o tym myślicie? Dodam, iż płaciłam składki przez siedem lat.
Re: Ubezpieczenie na życie
Ubezpieczenie na życie przydaje się zwłaszcza w obecnych czasach gdzie o wypadek nie trudno. Polecam wykorzystać możliwości tego portalu superpolisa/pl/partner/link4/ który pozwala zakupić polisę online jak i porównać warunki ubezpieczycieli. Dzięki nim łatwo zawrzesz każdą polisę bez wychodzenia z domu. Ja zawierałem poprzez nich polisę z LINK4.
Re: Ubezpieczenie na życie
Jest mnóstwo rodzajów ubezpieczeń po to, aby każdy znalazł coś odpowiedniego dla siebie. Sama rozglądam się za jakimś, który sprawdzi się u mnie. Oferta ze strony: https://www.ergohestia.pl/dla-firmy/ube ... nia-rolne/ mi się spodobała. Dowiedziałam się masę ciekawych informacji z tej strony, a przy okazji szczegółowo zapoznałam się z ofertą. Na pewno i Ty znajdziesz coś co sprawdzi się u Ciebie.